Πολιτική

Τον χάρτη της τουρκικής προκλητικότητας έδειξε ο Δένδιας σε απόφοιτους του Harvard

Τον χάρτη της τουρκικής προκλητικότητας έδειξε ο Δένδιας σε απόφοιτους του Harvard

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias

Ο υπουργός Εξωτερικών συζήτησε μαζί τους για τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Απόφοιτους και φοιτητές του Harvard Kennedy School υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη στο υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών συζήτησε μαζί τους για τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας τους έδειξε τον χάρτη που παρουσιάζει η Τουρκία που εμφανίζει ελληνικά εδάφη, ακόμα και την Κρήτη, με κόκκινο χρώμα και αναρωτήθηκε, αν αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της συζήτησης της τουρκικής πλευράς, πώς είναι δυνατόν να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση.

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών απόφοιτους και φοιτητές του Harvard Kennedy School και να συζητήσω μαζί τους για τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε την ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments