Πολιτισμός

Η στιλίστρια της Hailey Bieber μας δείχνει την γεμάτη fashion ντουλάπα της

Η στιλίστρια της Hailey Bieber μας δείχνει την γεμάτη fashion ντουλάπα της

Πηγή Φωτογραφίας: Fashionista

Η οποία είναι γεμάτη fashion πινελιές

Η Maeve Reilly είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στιλίστριες αυτήν τη στιγμή, έχοντας ντύσει μερικές από τις πιο hot celebrities, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται η Hailey Bieber, η Winnie Harlow και η Megan Fox. Η ίδια ξεχωρίζει και μέσα από το δικό της, εκκεντρική στιλ, καθώς και για το υπέροχο σπίτι της στην California, του οποίου τις πόρτες άνοιξε στο Elle UK. Πρόκειται για μια εκπληκτική κατοικία, γεμάτη fashion και πολυτελείς λεπτομέρειες, η οποία μας χαρίζει την απόλυτη πηγή έμπνευσης. Είναι το περιβάλλον όπου χαλαρώνει και σκέφτεται τις επόμενες δουλειές της.

View this post on Instagram

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Όταν αποφάσισε να μετακομίσει στην παραλία της Βενετίας, H Ράιλι λέει στο ELLE UK κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του My Style, My Space: «Σίγουρα με έκανε πιο χαλαρή, λίγο πιο ανάλαφρη και «παραθαλάσσια». Δημιούργησα ένα καταφύγιο  που χρειαζόμουν για τη δική μου ενέργεια για να με επαναφορτιστεί μετά τη δουλειά.»

View this post on Instagram

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Μπαίνοντας στο σαλόνι από τον μπροστινό κήπο, οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται αμέσως από τα ψηλά ταβάνια του ακινήτου και το άφθονο φως που αναπηδά μέσα από τα παράθυρα.«Αν έλεγα στη μικρή εκδοχή του εαυτού μου όταν ήμουν 17 ετών ότι θα το είχα στο σπίτι μου, δεν θα σε πίστευα ποτέ», σημειώνει, επισημαίνοντας τη μηχανή ποπ κορν εμπνευσμένη από vintage, τον προβολέα ταινιών και τα έγχρωμα κωδικοποιημένα σνακ οργανωμένα σε γυάλινα βάζα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments