Focus

Η Ghislaine Maxwell χρωστάει σε δικηγορική εταιρεία στο Κολοράντο σχεδόν 900.000 δολάρια

Η Ghislaine Maxwell χρωστάει σε δικηγορική εταιρεία στο Κολοράντο σχεδόν 900.000 δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Tatler

Η Ghislaine Maxwell καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο επειδή έβρισκε κορίτσια στον αείμνηστο παιδόφιλο Jeffrey Epstein

Η Ghislaine Maxwell φέρεται να χρωστάει σε μια δικηγορική εταιρεία του Κολοράντο σχεδόν 900.000 δολάρια, σύμφωνα με μια νέα αγωγή που κατηγορεί τον αδερφό και τον εν διαστάσει σύζυγό της για απόκρυψη των περιουσιακών στοιχείων της.

View this post on Instagram

A post shared by ghislaine maxwell archive (@ghislainemaxwell_archives)

Η εταιρεία Haddon, Morgan and Foreman, PC, με έδρα το Ντένβερ, μήνυσε την φυλακιζόμενη τη Δευτέρα σε μια προσπάθεια να ανακτήσει 878.302 δολάρια σε απλήρωτους νομικούς λογαριασμούς για εργασία που έκανε για να την υπερασπιστεί ενάντια σε αστικές αγωγές και στην ποινική της υπόθεση στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Denver.

Η μήνυση, που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Ντένβερ, κατονομάζει επίσης τον αδερφό της Kevin Maxwell και τον σύζυγό της Scott Borgerson ότι φέρεται ότι δεν τήρησαν τις υποσχέσεις να πληρώσει και προσπάθησαν να προστατεύσουν τα περιουσιακά της στοιχεία από τη χρήση για την ικανοποίηση του χρέους.

Ενημέρωσε τον Kevin Maxwell ότι «δεν μπορούσε πλέον να την εκπροσωπεί» στις 11 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με τη Denver Post.

Αλλά τότε ο Kevin Maxwell συμφώνησε να διασφαλίσει προσωπικά ότι υπήρχαν πάντα 100.000 $ στην εμπιστοσύνη της εταιρείας όσο η υπόθεση ήταν σε εξέλιξη.

Ωστόσο, μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, τα κεφάλαια παρακράτησης τελείωσαν και χρωστούσε 141.160 δολάρια μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Εν τω μεταξύ, καθώς πλησίαζει η δίκη της Maxwell για σεξουαλική εμπορία ανήλικων κοριτσιών τον Δεκέμβριο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, η εταιρεία είπε ότι θα χρειαζόταν 1 εκατομμύριο δολάρια πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ειδικά δεδομένου του ιστορικού των ζητημάτων που πληρώθηκαν, ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Κέβιν Μάξγουελ έκανε περιστασιακές πληρωμές, αλλά απέτυχε να αποκαταστήσει το retainer στα 100.000 δολάρια και δεν πλήρωσε ποτέ τα χρήματα που οφείλονταν

Παρά το γεγονός ότι η Borgerson πούλησε ακίνητα αξίας εκατομμυρίων, η εταιρεία έλαβε μόλις 143.500 δολάρια από τον Kevin Maxwell τον Ιανουάριο – και εξακολουθεί να χρωστάει 878.302 δολάρια.

Η αγωγή κατηγορεί τον Κέβιν Μάξγουελ ότι είπε ψέματα σχετικά με τον χρόνο των πληρωμών και κατηγορεί τον Μπόργκερσον ότι δεν αποδέσμευσε τα χρήματα του Μάξγουελ για να πληρώσει την εταιρεία, όπως αναφέρει το πρακτορείο.

Η Ghislaine Maxwell, 60, καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο επειδή έβρισκε κορίτσια στον αείμνηστο παιδόφιλο Jeffrey Epstein για να τα κακοποιεί σεξουαλικά και να τα μοιράζεται με ισχυρούς άντρες.  Εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ο Έπσταϊν, 66 ετών, αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2019 σε μια φυλακή του Κάτω Μανχάταν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments