Lifestyle

H Κατερίνα Στικούδη ποζάρει δίπλα στον πεθερό της με το μεγάλο μουστάκι του

H Κατερίνα Στικούδη ποζάρει δίπλα στον πεθερό της με το μεγάλο μουστάκι του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατούν μακριά από τα φώτα τον γάμο τους. Χθες, συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια γάμου και η Κατερίνα με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα, έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση χωρίς τον σύζυγό της αλλά με τον πεθερό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Πόζαρε με τον πεθερό της, κ. Βύρωνα, από όπου πήρε το όνομα ο μικρό γιος τους, γράφοντας ένα υπέροχο μήνυμα λατρείας.

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βυρωνα , στο Μορφατι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ ..Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο ! Έχει ερθει στη ζωη μας αλλος ένας Βυρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς !Σερίφηδες σας αγαπώ», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Τον προσεχή Οκτώβριο, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους, Βύρωνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments