Lifestyle

Τέα Πρέλεβιτς: Η εμφάνιση με το μπλουζάκι χωρίς σουτιέν που τρέλανε το Instagram

Τέα Πρέλεβιτς: Η εμφάνιση με το μπλουζάκι χωρίς σουτιέν που τρέλανε το Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Star

Τέα Πρέλεβιτς: Μπορεί η Άννα Πρέλεβιτς να είναι περισσότερα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και η μικρότερη της αδελφή Τέα είναι το ίδιο κουκλάρα και... αναστενάζει το Intagram

Μπορεί η Άννα Πρέλεβιτς να είναι περισσότερα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και η μικρότερη της αδελφή Τέα είναι το ίδιο κουκλάρα και… αναστενάζει το Intagram με την εμφάνιση της, καθ’ ότι έχει εμφάνιση μοναδική.

Μάλιστα είναι ζευγάρι και με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό μαζί και μάλιστα έχουν θεαθεί να διασκεδάζουν σε μεγάλη παρέα δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερες απορίες στους θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλουν να μάθουν περισσότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tea Prelevic (@teaprelevic)

Άλλωστε και η Τέα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα που μαγνητίζει σε κάθε της εμφάνιση είτε αυτή είναι επίσημη είτε γίνεται μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα όπου δραστηριοποιείται πολύ.

Τώρα μάλιστα που ανέβασε και ένα βίντεο σκέτη κόλαση στο story του λογαριασμού της στο Instagram όπου κάνει βίντεο για να σου δείξει πως φοράμε μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, εκεί πραγματικά είναι όλα τα λεφτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments