People

«Συνέχισε να χορεύεις, Σάνα!»

«Συνέχισε να χορεύεις, Σάνα!»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι στιγμές ιδιωτικές απόλαυσης είναι, για αρκετούς που κινούνται στον σκληρό πυρήνα ενός μπετοναρισμένου μαρξισμού και μιας νέας ακροδεξιάς, απαγορευμένος καρπός για μια πολιτικό της πρώτης γραμμής.

Την μάλλον αδόκητη υποστήριξη της Χίλαρι Κλίντον έλαβε η Σάνα Μάριν, η Φινλανδή Πρωθυπουργός, τα ιδιωτικά βίντεο της οποίας από πάρτι με φίλους και φίλες την έκαναν διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, η πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές, έκανε και σχετική ανάρτηση σε διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, κάθε χρήστης των social media μπορεί να διαβάσει τη σχετική ανάρτηση της Κλίντον, η οποία απεικονίζεται να χορεύει, σε μια στιγμή χαλάρωσης και αποσυμπίεσης της εργασιακής έντασης, στην Καρχηδόνα:

«Όπως είπε η Ann Richards, Η Τζίντζερ Ρότζερς έκανε ό,τι έκανε ο Φρεντ Αστέρ. Απλώς το έκανε προς τα πίσω και με ψηλοτάκουνα. Εδώ είμαι στην Καρχηδόνα ενώ ήμουν εκεί για μια συνάντηση ως υπουργός Εξωτερικών. Συνέχισε να χορεύεις, Σάνα Μάριν!».

Οι δριμύτατες επικρίσεις και οι ειρωνικοί σχολιασμοί σε βάρος της Σάνα Μάριν σε μεγάλη μερίδα του Τύπου, κυρίως του ηλεκτρονικού. Οι στιγμές ιδιωτικές απόλαυσης είναι, για αρκετούς που κινούνται στον σκληρό πυρήνα ενός μπετοναρισμένου μαρξισμού και μιας νέας ακροδεξιάς, απαγορευμένος καρπός για μια πολιτικό της πρώτης γραμμής. Αυτός ο ποικιλόμορφος πουριτανισμός εκφράστηκε και, εν πολλοίς, συνεχίζεται να εκφράζεται μέσα από ατέρμονα πουριτανικά κατηγορητήρια, τα οποία, όμως, χάνουν από το βλέμμα τους το προφανές: μια πολιτικός πρέπει πράγματι να μην έχει μια «κρυφή» ιδιωτική ζωή, αλλά δεν υποχρεώνεται από πουθενά να μην διαθέτει για τον εαυτό της κάποιες πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης των πρωτοκόλλων.

Η 36χρονη Φινλανδή πολιτικός έσπευσε να ευχαριστήσει – επίσης δημοσίως – την αεικίνητη πολιτικό των ΗΠΑ: «Ευχαριστώ, Χίλαρι Κλίντον», σημείωσε στον δικό της προσωπικό λογαριασμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments