Focus

Ο Τραμπ καυχιέται ότι έχει πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή του Μακρόν

Ο Τραμπ καυχιέται ότι έχει πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή του Μακρόν

Πηγή Φωτογραφίας: Elysee.fr

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ ισχυριζόταν επί χρόνια ότι γνωρίζει κρυφές όψεις της σεξουαλικής ζωής του Γάλλου ομολόγου του.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυριζόταν επί χρόνια ότι γνωρίζει κρυφές όψεις της σεξουαλικής ζωής του Γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν. Δύο από τους ανθρώπους που είχαν γνώση των ισχυρισμών αυτών μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone.

View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump (@melaniatrumpstyle)

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την επιδρομή του FBI στην έπαυλη του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας. Ενας από τους φακέλους που κατασχέθηκαν είχε τίτλο «Πληροφορίες για τον πρόεδρο της Γαλλίας». Δεν είναι γνωστό τι είδους πληροφορίες ήταν αυτές, αν ήταν διαβαθμισμένες και αν προέρχονταν από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

Πάντως οι δύο πηγές του Rolling Stone υποστήριξαν ότι ο Τραμπ έλεγε ότι οι πληροφορίες του προέρχονταν από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

«Δεν θα σχολιάσουμε τη δικαστική διαδικασία σε μια ξένη χώρα, σε αυτή την περίπτωση στις ΗΠΑ», ήταν το σχόλιο της γαλλικής προεδρίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ υπαινίσσεται ότι έχει πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα για άλλους, ακόμη και αν αυτές είναι ψευδείς. Επί χρόνια δήλωνε ότι διαθέτει πληροφορίες για το πιστοποιητικό γέννησης του Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο δήθεν αποδείκνυε ότι ο προκάτοχός του είχε γεννηθεί στην Κένυα.

Ο Ομπάμα παρουσίασε το πιστοποιητικό γέννησής του, αλλά ο Τραμπ επέμενε ακόμη. Σε άλλη περίπτωση, ο Τραμπ είπε σε δύο τυχαίους εργαζομένους στην προεκλογική του εκστρατεία ότι οι δύο γνωστοί παρουσιαστές του MSNBC, Τζο Σκάρμπορο και Μίκα Μπρεζίνσκι ήταν ζευγάρι, κάτι που τελικά αποκάλυψαν και οι ίδιοι. Η ροπή του Αμερικανού τέως προέδρου προς το κουτσομπολιό είναι πασίγνωστη. «Συχνά», είπαν οι πηγές του Rolling Stone, «είναι δύσκολο να καταλάβεις αν σου λέει μπούρδες ή όχι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments