Trash

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε μόνο το CNN»

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε μόνο το CNN»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: “Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι”

Ο Λάκης Γαβαλάς  παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και φυσικά μίλησε για τα δικά του επαγγελματικά σχέδια που ετοιμάζει για την νέα σεζόν αλλά και την χάρακτερ Σοφία Χατζηπαντελή που έγινε γνωστή λόγω τον φρυδιών της σαν Φρίντα.

View this post on Instagram

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

«Έληξε το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει άλλα γυρίσματα. Αντί να μιλάμε για τον υπέροχο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου που έχουν κάνει καριέρες, μιλάμε για ένα κορίτσι επειδή το είπε το CNN. Μπορεί το CNN αύριο να βγάλει το επόμενο phenomenal πράγμα. Άκουσα την Βίκυ Καγιά και καταρχήν την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια και που είναι ψύχραιμη. Δεν είμαι καυστικός, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μεταλαμπαδεύσει αυτά που έχει μάθει και μαθαίνει καθημερινά. Δεν μου λέει τίποτα ούτε η φούστα στο αγόρι ούτε τα φρύδια στο κορίτσι. Αλλά, όταν έχεις μία θέση και μέσα από αυτή επιδιώκεις να κάνει ομοίως και όταν έχεις ένα Instagram ανοιχτό και το βλέπει κάποιος, θα πρέπει να το κρίνει», είπε για την Σοφία Χατζηπαντελή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος εξτραβαγκάντ αλλά δεν πουλάω αυτό. Εγώ πουλάω ένα εμπόρευμα, το βάζω στη βιτρίνα και το παίρνουν. Δεν πουλάω τον εαυτό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments