Focus

Kanye West: Έίμαι εθισμένος στο πορνό, κατέστρεψα την οικογένειά μου

Kanye West: Έίμαι εθισμένος στο πορνό, κατέστρεψα την οικογένειά μου

Πηγή Φωτογραφίας: GQ India

Το παραλήρημα του Kanye West για τον χωρισμό του

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του διάσημου ράπερ με την πρώην σύζυγό του δεν είναι και οι καλύτερες μετά τον χωρισμό τους και πως είχε γίνει έξαλλος με τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά ότι θα εξαπέλυε τέτοια επίθεση εναντίον της οικογένειάς της και της ίδιας της πρώην συζύγου του προκάλεσε έκπληξη.

View this post on Instagram

A post shared by Kim And Kanye West (@justkimandye)

Φαίνεται πως η οργή του ξεχείλισε με την επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν να στείλει τα παιδιά τους σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λος Άντζελες και όχι στο σχολείο το οποίο ίδρυσε ο ίδιος, με το όνομα Donda Academy. Πρόκειται για μια ιδιωτική χριστιανική ακαδημία που διαφημίζεται ως ένα σχολείο βασισμένο στην πίστη και στα έργα, όπου οι «μαθητές μαθαίνουν για την πίστη και την κοινότητά τους μέσα από την καθημερινή λατρεία όλου του σχολείου και την κυριακάτικη λειτουργία».

«Δεν εξαρτάται από το Καλαμπάσας ή το Hulu (τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο προβάλλεται το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν) πού θα πάνε τα παιδιά μου σχολείο. Δεν είμαι ο τρελός εγώ. Δεν θα σταματήσω μέχρι να έχω λόγο για τα παιδιά μου, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνω νομικά» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ σε ένα από τα μηνύματα που αναρτήθηκαν.

Kanye West: Είμαι εθισμένος στο πορνό, η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε άλλους νυν και πρώην συντρόφους των αδερφών Καρντάσιαν, χαρακτηρίζοντας τον Τρίσταν Τόμσον, τον Σκοτ Ντίζικ και τον Τράβις Σκοτ «δωρητές σπέρματος», προσθέτοντας «είμαστε μαζί σε αυτό».

Ως επιστέγασμα της βραδιάς, ο Κάνιε Γουέστ παραδέχτηκε πως έχει εθισμό στην πορνογραφία. «Το Χόλιγουντ είναι ένας γιγαντιαίος οίκος ανοχής, η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου» έγραψε.

Ο διάσημος ράπερ διέγραψε στη συνέχεια τις αναρτήσεις αυτές, αφήνοντας μόνο μία – μαθητών την πρώτη ημέρα στο σχολείο του.

Σε μια από τις αναρτήσεις ο Κάνιε επέμενε να συναντηθεί προσωπικά με την Κιμ και να υπονοεί ότι ανέλαβε εκείνη την ευθύνη για την επιλογή του σχολείου των παιδιών τους, επειδή είναι «μισή λευκή»

Από το παραλήρημά του δεν γλίτωσε ούτε η Κρις Τζένερ, η πρώην πεθερά του, με την Κιμ Καρντάσιαν να τον παρακαλάει να σταματήσει να γράφει τέτοια πράγματα. «Από τη μαμά μου – σε παρακαλώ» έγραφε το μήνυμα της Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο δημοσίευσε ο Κάνιε Γουέστ. «Πες του να σταματήσει να αναφέρει το όνομά μου. Είμαι σχεδόν 67 ετών και δεν αισθάνομαι πάντα καλά, κι αυτό με αγχώνει αφάνταστα» έγραψε. Ο ράπερ απάντησε: «Δεν έχετε όλοι σας άποψη και γνώμη όσον αφορά στο πού θα πάνε τα μαύρα παιδιά μου σχολείο». Έπειτα πρόσθεσε «δεν θα κάνουν playboy και sex tapes», αναφερόμενος πιθανότατα στο περιβόητο se4x tape της Κιμ Καρντάσιαν και της φωτογράφισής της στο Playboy το 2007

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments