Trash

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης επιτέθηκε σεξουαλικά στην τότε σύντροφό μου»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης επιτέθηκε σεξουαλικά στην τότε σύντροφό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: iShow.gr

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Φιλιππίδης είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο».

Μια νέα  σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται να κάνει ο Γιώργος Λαμπάτος για τον συνάδελφό του Πέτρο Φιλιππίδη. Ο πετυχημένος ηθοποιός δηλώνει πως ο κατηγορούμενος, την εποχή που συνεργαζόντουσαν τη σειρά «Χάι Ροκ», είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην πρώην σύντροφό του, κάτι που το έμαθε πριν λίγες μέρες μέσω τηλεφώνου.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε χαρακτηριστικά στο “Open Weekend” και την Πέννυ Καβέτσου:

«Είμαι ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο όλα αυτά τα χρόνια που απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου. Όταν με είδε στο δικαστήριο μού έκανε ένα νεύμα σαν να λέει “κι εσύ εδώ εναντίον μου;” κι εγώ του απάντησα με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lampatos A (@giorgoslampatos)

Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Θα σας κάνω μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζει κανένας και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες. Πρώην σύντροφός μου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο.

Αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν μία ακόμα “μαχαιριά” από τον Πέτρο στην καρδιά μου. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην σύντροφός μου και μου το είπε».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε: «Ο Πέτρος είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments