Πολιτική

Καιρίδης: Ο Στέλιος Κούλογλου παραδέχθηκε παρακολουθήσεις και επί ΣΥΡΙΖΑ

Καιρίδης: Ο Στέλιος Κούλογλου παραδέχθηκε παρακολουθήσεις και επί ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Καιρίδης

Το θέμα των παρακολουθήσεων εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να πυροδοτεί πολιτικές διαμάχης και εντάσεις. Σύμφωνα με ηχητικό απόσπασμα που ανήρτησε στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, φαίνεται να υπάρχει παραδοχή από τον Στέλιο Κούλογλου για παρακολουθήσεις και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καιρίδης ανάρτησε το ηχητικό από την εκπομπή «Weekend» του BBC World Radio Service, στην οποία ήταν προσκεκλημένος τόσο ο ίδιος όσο και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί, ο κ. Κούλογλου φέρεται να ανέφερε πως διαχρονικά, και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γίνονταν παρακλουθήσεις γεγονός που απέδωσε σε «κακή πρακτική».

Ο δημοσιογράφος του BBC αναφέρει στον κ. Κούλογλου, πως το θέμα δεν αφορά μόνο ένα πολιτικό κόμμα, γιατί υπήρχε «μια ευρεία παρακολούθηση τηλεφώνων που πλέον γνωρίζουμε όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2015 και 2019». Η απάντηση του κ. Κούλογλου, ήταν πως αυτό «είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική τότε, όσο και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments