Lifestyle

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές από τζιπ με μπαλόνια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές από τζιπ με μπαλόνια

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ

«Θέλω να σας πω ότι δεν το είχαμε κάνει σχεδόν ούτε πρόβα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day» καλημέρισαν τους τηλεθεατές για δέκατη χρονιά και μάλιστα η ίδια έκανε είσοδο στο πλατό από τον προαύλιο χώρο των στούντιο, πάνω σε ένα πολυτελές τζιπ και κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, ντυμένη στα λευκά, μπήκε στο στούντιο για την ροή της εκπομπής.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Παράλληλα ο Λευτέρης Μητσόπουλος εμφανίστηκε στην κάμερα ως άλλος Μπόρατ, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε ιδιαίτερη είσοδο με μία… μηχανή. «Έχω και λίγο την αγωνία της πρεμιέρας, έχω και την αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη με αυτή την έναρξη. Θέλω να σας πω ότι δεν το είχαμε κάνει σχεδόν ούτε πρόβα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μαζί με τη παρουσιάστρια στην εκπομπή Happy Day θα είναι και φέτος οι: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς. Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Σατσίδης μεταφέρει το ξένο ρεπορτάζ, ενώ η Όλγα Λαφαζάνη αναλαμβάνει τις αποκλειστικές συνεντεύξεις και το εξωτερικό ρεπορτάζ. Τέλος, ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Κώστας Γρηγοράκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments