Lifestyle

Παρθένος και Χρήμα: Ο τρόπος για να βγάλει περισσότερα λεφτά

Παρθένος και Χρήμα: Ο τρόπος για να βγάλει περισσότερα λεφτά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ποια είναι η σχέση του Παρθένου με το χρήμα και πώς μπορεί να έχει οικονομική άνοδο;

Έχουν εξαιρετική φήμη στην οικονομική διαχείρηση εξαιτίας της αναλυτικής και κριτικής σκέψης που τους χαρακτηρίζει. Υποστηρίζουν ότι είναι απλά προσεκτικοί αλλά στην πραγματικότητα ψάχνουν και προσπαθούν να αγοράσουν προιόντα πολύ κάτω από την πραγματική τους τιμή. Μόνο έτσι είναι ευχαριστημένοι. Η στάση τους προέρχεται από μια εξαιρετικά ανασφαλή αντιμετώπιση της ζωής και των προβλημάτων της, σε σημείο που να υποφέρουν εκ των προτέρων για το τι πρόκειται να τους συμβεί. Όταν αποφασίσουν ότι κάτι τους χρειάζεται, συνήθως πρακτικά πράγματα για το σπίτι ή για το αυτοκίνητο κάνουν έρευνες αγοράς και παρακολουθούν τις προσφορές επί μήνες πριν αποτολμήσουν να ανοίξουν το πορτοφόλι. Ανετα ξοδεύουν σε οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία από ασφαλιστικά προγράμματα μέχρι βιολογικά προιόντα, βιταμίνες, μεθόδους εκγύμνασης κλπ. Είναι εξαιρετικοί σε όλα τα ιατρικά και παραιατρικά επαγγέλματα όπως και σε αυτά που μετρούν χρήματα-θεωρητικά- αλλά με λεπτομέρεια, πχ. γίνονται έξοχοι λογιστές. Ακόμη τους ταιριάζουν δουλειές που έχουν σχέση με το λόγο ή τα γραπτά, όπως δημοσιογράφοι, εκδότες, σεναριογράφοι, συγγραφείς, η σε δημιουργικά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:

-Κρατήστε την ανάλυση και την κριτική αυστηρά πάνω στα θέματα δουλειάς και μην επεκτείνεστε στους ανθρώπους γιατί θα προκαλέσετε ανταγωνισμό.

-Χαλαρώστε όταν σκέφτεστε χρήματα, προσπαθώντας να δείτε και την ανθρώπινη πλευρά της ζωής. Τι νόημα θα είχε αν είχατε πάρα πολλά λεφτά αλλά όχι την υγεία σας;

-προσπαθήστε κάποιες φορές να ρισκάρετε. Είστε πολλοί καλοί σε αυτό που κάνετε. Γιατί να δουλεύετε μόνιμα για άλλους;

Διάσημοι και Πλούσιοι Παρθένοι

Αγκαθα Κρίστι, Φρέντυ Μέρκιουρι, Χιού Γραντ, Σοφία Λώρεν, Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μαστροκώστα,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments