Trash

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κάθε φορά που μιλάει για την γυναίκα του στάζει μέλι, μάλιστα έκανε και πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για την πρώτη μέρα που κοιμήθηκαν μαζί

Ομιλητικός με εξομολογητική διάθεση για την προσωπική του ζωή από τότε που γνώρισε την αγαπημένη του και πλέον γυναίκα του Ιλαέρια Ζήση είναι ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου. Μάλιστα το ζευγάρι είναι αχώριστο και κάνει μόνο κοινές εμφανίσεις, ακόμα και για πεντικιούρ. Πριν μερικούς μήνες ο θεατρικός παραγωγός από την Κύπρο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον έρωτα της ζωής του την ώρα που απολάμβανε μια περιποίηση των άκρων των ποδιών τους.

View this post on Instagram

A post shared by Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως «την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάιρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».

«Από ότι μαθαίνω από τα πεθερικά μου, στον αρραβώνα στον Άγιο Κωνσταντίνο ετοιμάζουν πολλά και διάφορα. Εμένα πάντως μου είπαν να πάω χωρίς κοσμήματα, γιατί ξέρετε ότι φοράω. Ακούω και για κάτι αρνιά που θα ψηθούν σε όλη την πλατεία του χωριού», συμπλήρωσε ο Κύπριος μουσικός και παραγωγός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments