Trash

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ γνώρισα τον Βασίλη στην Κωνσταντίνα όταν δουλεύαμε μαζί

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ γνώρισα τον Βασίλη στην Κωνσταντίνα όταν δουλεύαμε μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: Joytv.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Παλιά κάναμε όλοι μαζί παρέα και βγαίναμε για καφέ»

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στον πρώην συντροφό της Βασίλη και το παιδί που περιμένει από την Σπυροπούλου.  Η παρουσιάστρια μάλιστα σχολίασε ότι μάλλον περιμένει δίδυμα μωρά με τους συνεργάτες της να απαντούν ότι δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία.

View this post on Instagram

A post shared by Hello! Greece (@grhello)

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρούμενη για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και για το χαρμόσυνο γεγονός. Η παρουσιάστρια τόνισε για μία ακόμη φορά πως έχει να μιλήσει πολλά χρόνια με τον επιχειρηματία, καθότι υπήρξαν πρώην σύντροφοι. Μάλιστα, ανέφερε πως του εύχεται κάθε καλό, αφού δεν την είχε σημαδέψει όπως η προηγούμενη σχέση της, παρ’ όλο που ο χωρισμός τους δεν υπήρξε ευχάριστος. Σε συνέχεια των όσων ανέφερε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, τόνισε πως εκείνη ήταν αυτή που γνώρισε το ζευγάρι, αφού την περίοδο που είχε σχέση με τον επιχειρηματία, έκανε παρέα με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της Κωσταντίνας Σπυροπούλου λέγοντας: «Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βασίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε». Όταν ένας συνεργάτης της τη ρώτησε αν έβγαιναν ζευγάρια η ίδια απάντησε: «Αυτός ο κύριος δεν έβγαινε και πολύ, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη».

Κλείνοντας την αναφορά της στο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι ποτέ εκείνη την περίοδο κανένας από τους δύο δεν είχε δώσει το παραμικρό διακίωμα, καθότι έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα και τότε υπήρξε απλώς μία φιλική σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments