Trash

Ελένη Φουρέιρα: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα

Ελένη Φουρέιρα: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus

Ελένη Φουρέιρα: Πάνε οι κοιλιακοί και σειρά έχει η φουσκωμένη κοιλίτσα

Μετά την ακύρωση όλων των καλοκαιρινών εμφανίσεων και το πάγωμα συζητήσεων για σχήμα στο χειμώνα η Ελένη Φουρέιρα είναι σαν να επιβεβαιώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Μάλιστα χθες αποφάσισε να μην ανεβάσει throwback φωτογραφία αλλά πόζαρε με ακάλυπτη την κοιλίτσα της, η οποία είναι σαφώς στρογγυλεμένη.

Μυρίζομαι μωράκι  λένε οι fans

Οι θαυμαστές της Ελένης είδαν πως τη γραμμωμένη κοιλιά της Φουρέιρα διαδέχτηκε μια πιο στρογγυλή κοιλίτσα και άρχισαν να εύχονται με το καλό!

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι» ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη συναυλία που επρόκειτο να δώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια στις 30 Ιουλίου στις Καστανιές Έβρου ενώ πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί μια άλλη ακύρωση, αυτή τη φορά για εμφάνισή της στην Κύπρο, εμφάνιση που η Ελένη περίμενε πώς και πώς.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά:«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments