Διεθνή

Daily Sabbah: «Αυτοδικία κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Daily Sabbah: «Αυτοδικία κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στρέφονται πλέον τα πυρά του τουρκικού Τύπου

Στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στρέφονται πλέον τα πυρά του τουρκικού Τύπου, ο οποίος καταλογίζει στην Κυβέρνηση και τον Έλληνα Πρωθυπουργό παράκαμψη των διαδικασιών που προβλέπονται από το δημόσιο διεθνές δίκαιο.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση των διεθνών οργανισμών, των υπερεθνικών οντοτήτων και των κυβερνήσεων του δυτικού κόσμου εκ μέρους της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη εκλαμβάνεται ως προσπάθεια παράκαμψης της προβλεπόμενης από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου διαδικαστικής οδού.

Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζεται ότι «αυτό που επιδεικνύει εδώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγεται “αυτοδικία”» και τούτο, διότι, κατά τους συντάκτες πάντοτε, «αγνοεί ότι η συστηματική αντίθεση της σημερινής κυβέρνησης στην Τουρκία είναι αυτή που οδήγησε τον Ερντογάν να κάνει αυτή τη δήλωση (σ.σ.: την πρόσφατη δήλωση του Τούρκου Προέδρου στην Σαμψούντα, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία θα έρθει στην Ελλάδα κάποιο βράδυ)».

Επιπλέον, ο Έλληνας Πρωθυπουργός χλευάζεται ότι προσπαθεί να γίνει ο «Έλληνας Ζελένσκι», που δήθεν αγνοεί ότι ο δυτικός κόσμος υποφέρει από έλλειψη ενέργειας και αύξηση του πληθωρισμού.

«Η Δύση, από την οποία ζήτησε βοήθεια ο Μητσοτάκης, υποφέρει πλέον από ελλείψεις φυσικού αερίου, «Γενικός χειμώνας». Οι ΗΠΑ, που αποδείχτηκαν χάρτινη τίγρη στην Ουκρανία και εμπλέκονται σε συνωμοσίες βαθέων κρατών, δεν θα ανοίξουν μέτωπο στο Αιγαίο ενάντια στο μέλος του ΝΑΤΟ, την Τουρκία, η οποία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό.

Σε μια εποχή που ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας δύσκολης περιόδου, είθε ο Αλλάχ να βοηθήσει τον αδελφό ελληνικό λαό που έχει κολλήσει με έναν πρωθυπουργό που προσπαθεί να γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments