Lifestyle

Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα γεννήσω το παιδί του Πάνου Νάτση»

Διονυσία Γεωργιάδου: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα γεννήσω το παιδί του Πάνου Νάτση»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Διονυσία Γεωργιάδου: «Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου αλλά ετοιμαζόμασταν να κάνουμε παιδί»

H Διονυσία Γεωργιάδου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση, καθώς οι δυο τους ήδη είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για εξωσωματική γονιμοποίηση.

View this post on Instagram

A post shared by Dionisia Georgiadou (@dionisiageorgiadou)

Η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας αλλά και πως διαχειρίστηκε την απώλεια και το πένθος.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου αλλά ετοιμαζόμασταν να κάνουμε παιδί. Με τον Πάνο είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική γιατί στην πρώτη απέβαλα. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω καν αν έχω το δικαίωμα. Υπογράφεις τι θα συμβεί σε περίπτωση απώλειας, γελούσαμε με τον Πάνο, κωμικοτραγικό. Δεν ξέρω κατά ποσό μπορώ να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα κουβαλάει ένα πένθος», είπε.

«Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε ενώ λέει ότι φόρεσε μαύρα για περίπου δύο μήνες αλλά «ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα».

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι» κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments