Focus

Demi Lovato: Ο προσωπικός της παράδεισος στο Los Angeles

Demi Lovato: Ο προσωπικός της παράδεισος στο Los Angeles

Πηγή Φωτογραφίας: People

Demi Lovato: Το σπίτι της super star εκπέμπει μια ανεπανάληπτη αισιοδοξία

Η Demi Lovato αποτελεί μια από τις πιο επιδραστικές τραγουδίστριες των τελευταίων ετών, σημειώνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη και κάνοντας αλματώδη βήματα εξέλιξης. Μετά το άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ “Demi Lovato: Dancing With the Devil”, όπου η ίδια εξομολογείται δυσάρεστες καταστάσεις από το σκοτεινό παρελθόν της, η αγαπημένη star επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία μ’ ένα νέο τραγούδι, “Substance”, το οποίο πρόκειται να ακούμε on-repeat από εδώ και στο εξής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato Colombia (@demilovatocolombia)

Ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, η ίδια θέλησε να αγοράσει ένα καινούριο σπίτι στο Los Angeles, εντοπίζοντας τελικά αυτό είχε ιδανικά στη φαντασία της. Μ’ έξι υπνοδωμάτια κι επτά μπάνια σ’ έκταση 8.500 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η σύγχρονη αγροικία στο Studio City παρείχε τον κενό καμβά που πάντα ονειρευόταν ο Lovato. Ένα άλλο bonus ήταν το theatre room και, φυσικά, η πισίνα στην πίσω αυλή.

Η ίδια εξηγεί: «Λατρεύω τον υπαίθριο χώρο. Μου άρεσε επίσης ότι είχε όλα όσα χρειαζόμουν – υπήρχαν πολλά σπίτια που ήταν όμορφα, αλλά δεν υπήρχε άλλο σπίτι που θα μπορούσε να έχει ένα glam room, ένα δωμάτιο για τα εξαρτήματά μου κι έναν χώρο για το studio μου. Επίσης, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, και το ερωτεύτηκα μόλις το αντίκρισα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments