Πολιτική

Τσίπρας: Eίναι θράσος να ζητάει ο κ. Μητσοτάκης μια δεύτερη ευκαιρία

Τσίπρας: Eίναι θράσος να ζητάει ο κ. Μητσοτάκης μια δεύτερη ευκαιρία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος

Ολοκληρώθηκε η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος, Σπούτνικ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ.  Απαντώντας στο θέμα των συνεργασιών, ο κ. Τσίπρας, υποστήριξε ότι θα προκύψει προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη, λέγοντας ότι δεν είναι οι συνεργασίες τερατούργημα. Σχολίασε παράλληλα, το θέμα των υποκλοπών αναφέροντας τις καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη και την παρακολούθηση του μέσω του λογισμικού Predator.

«Κύριε πρωθυπουργέ των παρακολουθήσεων και του παρακράτους που ακούσατε καλά τη φωνή του κ. Σπίτρζη, ακούστε από εδώ ότι τελειώσατε. Έως εδώ. Θα σας ταραξουμε στη νομιμότητα με έναν αγώνα διαρκή και ανένδοτο για την υπεράσπιση του κράτους δικαίου», είπε ο κ. Τσίπρας. Μιλώντας για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ την χαρακτήρισε «πανικόβλητη» λέγοντας ότι θα είναι η τελευταία του.

«Πράγματι χρειαζόμαστε σταθερότητα αλλά ο μεγαλύτερος παράγοντας αστάθειας είναι ένας πρωθυπουργός που υπονομεύει τη δημοκρατική σταθερότητα», προσέθεσε. «Eίναι θράσος να ζητάει ο κ. Μητσοτάκης μια δεύτερη ευκαιρία» είπε θυμίζοντας ότι η παράταξή του κυβερνάει τη χώρα για δεκαετίες.

Απαντώντας στον πρωθυπουργό και στην επίθεση που εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγάλη συμφορά για τα συμφέροντα που λεηλατούν τον ελληνικό λαό. Εμείς έχουμε πυξίδα μόνο το δημόσιο συμφέρον» είπε χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκης ως «πρωθυπουργό των συμφερόντων». Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού είπε ότι «τα περισσότερα δε θα γίνουν ποτέ», σύνθημα και στο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα της στεγαστικής κρίσης αναρωτήθηκε ότι εφόσον το αναγνωρίζει η κυβέρνηση γιατί δεν θα διαθέσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που ανακοίνωσε. «Διοργανώνει business με την στεγαστική κρίση», ισχυρίστηκε ο κ. Τσίπρας καταγγέλλοντας το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments