Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Χάμες Ροντρίγκες

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΕ

Ολυμπιακός:Ο Χάμες Ροντρίγκες αφίχθη στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες Ροντρίγκες αφίχθη στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Κολομβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Η συμφωνία με την Αλ Ραγιάν αφορά παραχώρηση υπό μορφή δανεισμού, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου των 6 εκατ. ευρώ του Χάμες, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από την ομάδα του Κατάρ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα τον Μαρσέλο, πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με τον παίκτη και με την Αλ Ραγιάν για να τον φέρει δανεικό. Ο ελληνικός σύλλογος θα ήταν έτοιμος να πληρώσει το 50% του μισθού του παίκτη, δηλαδή 3 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρει το γαλλικό footmercato.

«Μετά την απόκτηση του Μαρσέλο ως ελεύθερου, ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Με την ελληνική μεταγραφική περίοδο να κλείνει αυτή την Πέμπτη, στον Πειραιά η ενδεκάδα δεν έχει κλείσει ακόμα και η ομάδα κάνει όνειρα για ένα τελευταίο μεγάλο χτύπημα. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες».

«Η ελληνική ομάδα και η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ, ομάδα του παίκτη, διαπραγματεύονται μια μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το μισό από το συμβόλαιο του Χάμες, 3 εκατομμύρια ευρώ. Μια κατάσταση που θα ξεδιαλύνει τις επόμενες ώρες», σημειώνει το ισπανικό fichajes.com.

Ανάλογες οι αναφορές και από Ιταλία, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντεζ «μπορεί να κάνει ξανά τα μαγικά του», ενώ όπως είναι γνωστό και από την Κολομβία, πριν μερικές ημέρες είχαν σημειώσει την προοπτική να συνεχίσει ο 31χρονος Χάμες Ροντρίγκες την καριέρα του στην Ελλάδα, εμπλέκοντας τότε εκτός από τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η αξία του Κολομβιανού διεθνή, πρώτου σκόρερ στο Μουντάλ 2014 της Βραζιλίας, είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχοντας φορέσει επίσης τις φανέλες της Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέγερν, Πόρτο-μεταξύ άλλων-, είχε φτάσει στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments