Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Δεν ήθελε την κυκλοφορία του sex tape, παρά μόνο τα έσοδα

Κιμ Καρντάσιαν: Δεν ήθελε την κυκλοφορία του sex tape, παρά μόνο τα έσοδα

Πηγή Φωτογραφίας: tmz

"Καίνε" τη διάσημη τηλεπερσόνα στοιχεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της ότι δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το sex tape, αλλά είχε πλήρη ενημέρωση για τα έσοδα του

Με νέα στοιχεία διανθίζεται το σίριαλ του sex tape Κιμ Καρντάσιαν – Ray J.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ δημοσιεύοντας αποδεικτικό υλικό, η διάσημη τηλεπερσόνα, παρά του περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της ότι δεν ήταν σύμφωνη με την κυκλοφορία του βίντεο, ενημερωνόταν πλήρως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα έσοδά του.

Το sex tape με πρωταγωνιστές τον ράπερ και την Καρντάσιαν, είχε  έσοδα άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vivid Entertainment, Στιβ Χάΐρις, φαίνεται ότι έστειλε mail στην Καρντάσιαν την 1η Μαΐου του 2007, στο οποίο την ενημερώνει ότι η ταινία είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια συν ακόμη 1.255.578,50 από πωλήσεις DVD.

Το ερωτικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007. Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007, εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Η υπόθεση διευθετήθηκε στις 27 Απριλίου 2007, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η τηλεπερσόνα έλαβε το email από τη Vivid σχετικά με τους αριθμούς πωλήσεων.Ο ίδιος ο Ray J ισχυρίστηκε, ότι η άλλοτε παρτενέρ του υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή συναινετικά για την κυκλοφορία της ερωτικής ταινίας.

Ο Χάΐρις έχει αναφερθεί και πάλι στο παρελθόν για τη συμφωνία του με τους δυο τους, καθώς μάλιστα, την έχει χαρακτηρίσει και «πολύ δύσκολη» αφού η Καρντάσιαν πράγματι δεν ήθελε να βγει η κασέτα.Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είπε, ότι η συμφωνία τους ήταν ότι ο καθένας θα λάμβανε 400.000 δολάρια συν 12,5% των κερδών. Αυτά τα στοιχεία εμφανίζονται και στο email του Χάΐρις με παραλήπτες την Κιμ Καρντάσιαν και τον Ray J.

Η μητέρα της, Κρις Τζένερ επέλεξε ποια ταινία θα κυκλοφορήσει

Μπορεί η Κρις Τζένερ να αποποιείται κάθε είδους ευθύνη από το sex tape της κόρης της και την κυκλοφορία του, ωστόσο, τα λεγόμενα του Ray J την έχουν βάλει στόχο.

Ο ράπερ, όχι μόνο την έχει υποδείξει ως συνυπεύθυνη, αλλά ισχυρίζεται ακόμη, ότι η Τζένερ είδε και τις δύο ταινίες σεξ της κόρης της και επέλεξε αυτή, όπου η Κιμ φαινόταν καλύτερα. Παρόλα αυτά, η υπογραφή της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει στο συμβόλαιο και ο Χάΐρις ανέφερε ότι η 66χρονη δεν είχε κανέναν ρόλο στην κυκλοφορία του ερωτικού βίντεο.

Όσο για τις δύο σεξουαλικές ταινίες, ο Ray J είπε ότι η μία γυρίστηκε στο Cabo και η άλλη στη Santa Barbara. Η κασέτα από τη Santa Barbara δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Οι αποκαλύψεις αυτές για τη συμμετοχή της κατά τα άλλα «κάθετης» Κιμ που δεν συναινούσε στην δημοσιοποίηση των ερωτικών της περιπετειών με τον Ray J, ήρθαν λίγο μετά το υποτιθέμενο τεστ αλήθειας στο οποίο υποβλήθηκε η μητέρα της, Κρις Τζένερ. στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν.

Αφού ρωτήθηκε για το αν είχε συμμετοχή στην κυκλοφορία του sex tape, απάντησε «Όχι» και αυτό πυροδότησε την οργή του Ray J.

Δείτε το βίντεο

Μετά την προβολή της εκπομπής, ο Ray J προχώρησε σε αρκετά φορτισμένες αναρτήσεις στο Instagram, υποδεικνύοντας τη Τζένερ ως συνυπεύθυνη στην κυκλοφορία του ερωτικού βίντεο. Ο 41χρονος φάνηκε αποφασισμένος να αποδείξει ότι η Τζένερ ψεύδεται και όπως είπε «θα το πάει μέχρι τέλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments