Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Κριός (20 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Εμπόδια που δεν υποχωρούν με πίεση αλλά με επιμονή και έξυπνες κινήσεις Αυτές τις ημέρες προσπαθείς για τα πάντα και πάνω που πιστεύεις ότι κάτι έχεις καταφέρει, ξεπηδάνε κι άλλα πράγματα να κάνεις ή κάποιος που σου βάζει φραγή ή σου λέει να περιμένεις. Στη δουλειά αυτό μεταφράζεται σε εκκρεμότητες και όχι ιδιαίτερη υποστήριξη από το αφεντικό σου, στο σπίτι σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή ζητήματα του γάμου σου. Πάντως, ακόμη κι αν δεν το βλέπεις, με το τρέξιμο που κάνεις προωθείς τον εαυτό σου μαθαίνοντας καινούργια πράγματα, δημιουργώντας ευκαιρίες και κερδίζοντας συμμάχους στο πρόσωπο πιο έμπειρων από σένα ατόμων ή των συγγενών σου.

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου)

Είσαι στα κέφια σου και περνάς καλά όμως έχεις αρκετά παράπονα από τους άλλους Η διάθεσή σου είναι σίγουρα στη θετική πλευρά της κλίμακας και ως εκ τούτου έχεις αρκετό κέφι για να ξεμπλέξεις δυσκολίες, να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, με τα παιδιά σου, να βγεις, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Ίσως κατά βάθος να έχεις μία μικρή απογοήτευση γιατί οι άλλοι, από τον σύντροφο μέχρι τους συνεργάτες και τους συγγενείς σου, δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου ή να σέβονται αρκετά τις προσπάθειές σου. Εδώ που τα λέμε βέβαια κι εσύ δικαιολογείς στον εαυτό σου πολλά κι αναβάλλεις κάποιες απαραίτητες επανατοποθετήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις κυρίως.

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ασχολείσαι με την ανασύνταξη των βάσεών σου, από το σπίτι μέχρι τις σκέψεις σου Είτε κυριολεκτικά χρειάζεται να ασχοληθείς με την οικογένεια, το σπίτι και το γραφείο σου, είτε μεταφορικά κλείνεσαι στο κεφάλι σου για να δεις πού βρίσκεσαι και να προετοιμάσεις το έδαφος για τα επόμενα βήματά σου. Στην πιο άχαρη βερσιόν, στο μάζεμά σου συμβάλλουν και τα οικονομικά σου. Μπορεί να είναι κουραστική η διαδικασία και ίσως να σε βγάζει εκτός εαυτού, όμως τελικά έχει θετικό αποτέλεσμα στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή εξίσου. Δίνεις δείγμα γραφής στο γραφείο και το σπίτι κι έτσι κερδίζεις σε επίπεδο συνεργασίας ή ζευγαριού.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου)

Δεν κάθεσαι λεπτό και καταφέρνεις να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου Εβδομάδα επαφών είναι και αυτή κι έτσι περιμένεις ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο με σκέψεις και συζητήσεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις κόσμο κι ίσως σε σέρνει δεξιά κι αριστερά χωρίς τελειωμό. Ίσως οι ασχολίες σου να μην είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό και πιθανόν να σε δυσκολέψουν ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου. Το βέβαιο είναι πάντως ότι μέσα από τον χαμούλη που ζεις θα βγει κάτι καλό για τη δουλειά σου, ίσως και για την υγεία σου, ενώ σίγουρα θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη ρουτίνα σου. Ψάξε για μικρές αλλά σημαντικές νίκες και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις κάνει μία τρύπα στο νερό.

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Επιμένεις στην καλή σου διάθεση παρά τις αντιθέσεις και τα συνεχή μπερδέματα Η απόσταση από τη θεωρία στην πράξη φαίνεται δυσανάλογα μεγάλη αυτή την εβδομάδα. Έχεις ωραία πράγματα και προτάσεις για να ασχοληθείς, από εξόδους, μέχρι επαγγελματικές ευκαιρίες μέχρι ερωτικές συνευρέσεις. Το εφέ τους είναι θετικό μέχρι τη στιγμή που σκοντάφτεις πάνω στους περιορισμούς της δουλειάς, τις οικογενειακές υποχρεώσεις, τα θέματα του σπιτιού ή του γραφείου. Πάντως έστω και έτσι καταφέρνεις να διασκεδάσεις, να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να δώσεις μία πιο ευχάριστη νότα στην ερωτική σου ζωή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου)

Γίνεσαι ευαίσθητος σε κάθε ερέθισμα και πηγαίνεις να κάνεις πάρα πολλά Γίνε πιο επιλεκτικός απέναντι σε αυτά που κάνεις και με αυτά που λες, έστω κι αν αισθάνεσαι ότι (για κάποιον ανεξήγητο λόγο) πρέπει να τα κάνεις όλα χθες. Ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φρόντισε όσα κάνεις να μην είναι μια απλή αντίδραση στις φοβίες ή τα πάθη σου. Ούτε καλά θα περάσεις, ούτε δίοδο επικοινωνίας θα βρεις έτσι, ίσως απλά και μόνο να εκτονωθείς. Όσον αφορά τη δουλειά βάλε κόφτη στο πόσο επιμένεις, πόσο αναλύσεις, πόσο κρίνεις αυτά με τα οποία ασχολείσαι ήδη και κράτησε την προσοχή σου στην λεπτομέρεια για ό, τι καινούργιο προκύψει.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πέφτεις εξαιτίας διαφόρων ζητημάτων, όμως σταδιακά ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου Εξαιτίας των διαπροσωπικών σου σχέσεων είσαι σε δύσκολη κατάσταση αυτές τις ημέρες, από μία σχέση που τελειώνει, από υποβρύχιες κινήσεις του συντρόφου σου, μέχρι αρνητικούς χειρισμούς των συνεργατών σου και μία γενική, υποδόρια κατήφεια στην κοινωνική σου ζωή. Ίσως ακόμη να μην αισθάνεσαι στα καλύτερά σου σωματικά και να εξαντλείσαι στην προσπάθεια να ανταπεξέρθεις στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Θυμήσου το εξής απλό: ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Από τις προκλήσεις αυτές βγαίνουν καινούριες ιδέες, μεγάλες συνειδητοποιήσεις και ιδιαίτερα σημαντικές γνωριμίες, μην τις χάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Κάνεις σχέδια και όνειρα και είναι εφικτά εφόσον κρατήσεις μόνο τα πολυτιμότερα Έχεις αρκετή πλην ευχάριστη δουλειά, καθώς ξέρεις για ποιον λόγο πασχίζεις και το κάνεις με επιτυχία. Η γκάμα των δραστηριοτήτων σου περιλαμβάνει από τα αυστηρώς επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις, μέχρι άφθονο χρόνο με φίλους και καινούριες δραστηριότητες στον ελεύθερό σου χρόνο με παρέα ή τον σύντροφό σου. Από όλα αυτά βγαίνει κάτι καλό και για την τσέπη σου, έστω κι αν δεν μπορείς να το εκτιμήσεις άμεσα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Σχεδόν ουτοπικές οι αναζητήσεις σου, όμως αν επιμείνεις κάτι γίνεται τελικά Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς και αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημά σου αυτές τις ημέρες καθώς κάνεις ένα σωρό πράγματα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε προσωπικό κυρίως, επαγγελματικό δευτερευόντως, επίπεδο. Όσο διατηρείς την ψυχραιμία και την αισιοδοξία σου παρά τον χαμό που υπάρχει στη βάση σου και συνεχίζεις τις προσπάθειές σου, πετυχαίνεις. Κερδίζεις όντως τις εντυπώσεις προσωπικά κι επαγγελματικά. Αν απώτερος στόχος σου είναι το χρήμα ή το σεξ, τα αποτελέσματα είναι ανύπαρκτα ή πολύ ταπεινά από άποψη ποιότητας.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Και τα ωραία κουράζουν, ειδικά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο To πρόβλημα με το να κάνεις πολλά ωραία και συναρπαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα είναι ότι κι αυτά κουράζουν από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά αν χάνεσαι συχνά πυκνά στην μετάφραση με τους ανθρώπους που τα κάνεις. Ίσως δεν καταφέρεις να ανανεωθείς στον βαθμό που ελπίζεις ή και να μη σε παίξουν όπως θα ήθελες οι φίλοι σου, πάντως το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσεις να διαγράψεις από τη λίστα σου κάποια πράγματα κι ανθρώπους που δεν σε εκφράζουν. Ιδανικά θα σταματήσεις να προσπαθείς να κρατήσεις στη ζωή ζόμπι σχέσεων, εργασίας ή παλιότερων εκδοχών του εαυτού σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)

Παίζεις όλα τα σενάρια στο μυαλό σου και προσπαθείς να διαχειριστείς πιθανότητες Με αφορμή τις συζητήσεις ή και γνωριμίες των ημερών, τρέχεις πανικόβλητος για την ερωτική σου ζωή και για να διασφαλίσεις ότι όλα θα πάνε καλά στο κοινό ταμείο. Κάπως άχαρο είναι σαν ρόλος αλλά μέσα από την τριβή με κάθε λεπτομέρεια του τι θα μπορούσε να πάει στραβά, τι λένε στο σπίτι, τι πιστεύει ο κοινωνικός σου κύκλος, καταφέρνεις και βλέπεις φως στα σχέδιά σου, προσωπικά κι επαγγελματικά. Πρόσεξε ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρήματα, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να έχεις ευνοϊκές για σένα διευθετήσεις αυτές τις μέρες.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Μπαίνεις στα πιο ιδιωτικά κομμάτια της προσωπικής σου ζωής Συνεχίζει να υπάρχει κίνηση στην ερωτική και κοινωνική σου ζωή και για αυτό ευθύνεται το ότι κάπως ξεκαθαρίζει το τι θέλεις και το ότι αισθάνεσαι ελαφρώς πιο άνετος οικονομικά για να ανοιχτείς. Στη δουλειά έχεις ασχοληθείς και με το παραπάνω με τις προτάσεις που σου γίνονται και το τι περιμένουν οι άλλοι από σένα. Στο τέλος της ημέρας, προσελκύεις θετική προσοχή στην καριέρα σου όπως και στην κοινωνική σου ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments