Focus

Hillary Clinton: Αποκάλυψε την τραγικική ιστορία πίσω από το νυφικό στον γάμο της με τον Bill Clinton

Hillary Clinton: Αποκάλυψε την τραγικική ιστορία πίσω από το νυφικό στον γάμο της με τον Bill Clinton

Πηγή Φωτογραφίας: Wedded Wonderland- Diario Femenino

Πώς επέλεξε το νυφικό φόρεμά της από αμερικάνικο πολυκατάστημα.

Η Hillary Clinton έκανε μια όμορφη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή της Drew Barrymore. Η σύζυγος του Bill Clinton έκανε μια τηλεοπτική εμφάνιση με την 42χρονη κόρη τους, Chelsea, και μίλησε μεταξύ άλλων και για το νυφικό που είχε επιλέξει για τον γάμο της.

Όπως είπε η 74χρονη Clinton είχε αγοράσει το φόρεμα από το αμερικάνικο πολυκατάστημα Dillard’s, δοκιμάζοντας απλά ένα φόρεμα: “δοκίμασα μόνο ένα, βρήκα αυτό που ήθελα” ενώ όπως εξήγησε “Ο σύζυγός μου μου είχε ζητήσει δύο φορές να τον παντρευτώ και του είχα πει ‘όχι, τώρα’. Την τρίτη φορά με γοήτευσε. Και τότε είπε ‘ας βιαστούμε πριν αλλάξεις γνώμη’.

Όσο η Clinton διοργάνωνε τον γάμο δεν είχε σκεφτεί ότι πρέπει να βρει και νυφικό, έτσι αποφάσισε λίγο πριν την ημέρα του γάμου να επισκεφτεί το πολυκατάστημα. Αυτό που επέλεξε τελικά ήταν ένα νυφικό σε boho στιλ με φουσκωτά μανίκια και κροσέ λεπτομέρειες.

Πριν λίγους μήνες, η Clinton είχε μοιραστεί μια throwback φωτογραφία της από τον γάμο της με τον Bill Clinton το 1975 που έδειχνε το όμορφο νυφικό της αλλά και το γαμπριάτικο κοστούμι που είχε επιλέξει ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments