Trash

Λένα Μαντά: «Αν δεν δέχεσαι την απιστία τότε να έχεις έτοιμη την βαλίτσα στην πόρτα»

Λένα Μαντά: «Αν δεν δέχεσαι την απιστία τότε να έχεις έτοιμη την βαλίτσα στην πόρτα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Λένα Μαντά: Όλα όσα είπε για τον εγγονό που περιμένει

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Katerina βρέθηκε την Παρασκευή η Λένα Μαντά με την συγγραφέα να μιλά μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καινούργιου για τις σχέσεις, αλλά και για την κόρη της που θα γεννήσει πολύ σύντομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Manta Official (@lenamanta.official)

Για το πώς αντιμετωπίζεται η απιστία η Λένα Μαντά απάντησε: «Είναι τι αντέχει και τι δεν αντέχει ο καθένας. Αν δεν αντέχεις να τον χάσεις και η αξιοπρέπειά σου δεν είναι ισχυρή κάνε την πάπια. Μία γυναίκα που θα μιλήσει οι βαλίτσες της πρέπει να είναι στην είσοδο, να είναι έτοιμη να φύγει».

Όσο για το ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος στις σχέσεις είπε: «δεν είναι ένα το λάθος. Στις μέρες μας θα πρέπει λιγάκι άντρες και γυναίκες να ασχοληθούν όχι τόσο με την εξωτερική εμφάνιση όσο με την ψυχή και το μυαλό. Μένουμε πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων. Μένουμε στην αιώνια ενασχόληση με τον εαυτό μας και δεν κοιτάμε τον δίπλα, τις ανάγκες του. Είναι όλα τόσο επιφανειακά.

«Χθες μπήκαμε στον μήνα μας. Όλοι μαζί εγκυμονούμε, όπως κατάλαβες. Μαζί θα γεννήσουμε. Έχουμε αγόρι. Θα μας έρθει ο Γιάννος μας. Της είπα παιδί μου ότι είσαι ευτυχισμένη. Μετά εμφανίστηκε ο Στέλιος μας. Δεν μπορείς να μην το εγκρίνεις αυτό το παιδί είναι πολύ αγαπησιάρικο. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένοι οι δυο τους», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments