Lifestyle

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τη συνεργασία μου με την Νικολούλη τη σταμάτησα γιατί…»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τη συνεργασία μου με την Νικολούλη τη σταμάτησα γιατί…»

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv.gr

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Να πως ότι δε φοβάμαι; Μια – δυο φορές φοβήθηκα, ειδικά πέρυσι»

Για την αποχώρηση από το «Φως στο Τούνελ» την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» o Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος. Να υπενθυμίσουμε πως μετά την γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, πολλά είχαν ειπωθεί περί τεταμένων σχέσεων Κατερινόπουλου – Νικολούλη, κι αυτό διότι ο πρώτος έλεγε on air πράγματα που η δημοσιογράφος δεν ήθελε να ακουστούν.

View this post on Instagram

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

«Ναι… Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Εντάξει, σημαντικό ήταν. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα-ίσα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα -δεν θυμάμαι τι- και παρερμηνεύτηκε, όπως και το καλοκαίρι που είχαμε μια γυναικοκτονία που κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως πέρυσι είχε δεχτεί σοβαρές απειλές για τη ζωή του κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σε μία σοβαρή υπόθεση με την οποία ασχολούνταν το «Φως στο Τούνελ» – αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Να πω ότι δε φοβάμαι; Μια – δυο φορές φοβήθηκα, ειδικά πέρυσι», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments