Πολιτική

Οικονόμου για δηλώσεις Ερντογάν: Δεν αμαυρώνει την Ελλάδα η χυδαία προπαγάνδα

Οικονόμου για δηλώσεις Ερντογάν: Δεν αμαυρώνει την Ελλάδα η χυδαία προπαγάνδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανέφερε πως από τον Τούρκο πρόεδρο έγινε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια διασποράς fake news, πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας

Η Ελλάδα δεν τρομοκρατείται, δεν εκφοβίζεται «και προφανώς δεν αμαυρώνεται από τις ασυναρτησίες από τα ανυπόστατα πράγματα που ειπώθηκαν από το βήμα της γενικής συνέλευσης (του ΟΗΕ) χθες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ανέφερε πως από τον Τούρκο πρόεδρο έγινε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια διασποράς fake news, πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και χυδαία προπαγάνδα, με τελείως ανυπόστατους ισχυρισμούς σε αντίθεση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

«Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι η Τουρκία συστηματικά παραβιάζει διεθνείς συνθήκες που ή ίδια έχει υπογράψει, εργαλειοποιώντας τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, κάνοντας ”πλάτες” -μη λέω και λίγα, σε λαθροδιακινητές που βάζουν ανθρώπους σε βάρκες και κινδυνεύει η ζωή τους, σε αντίθεση με το ελληνικό κράτος που σώζει ανθρώπινες ζωές και που φυλάει ως οφείλει τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης», σημείωσε ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ την Παρασκευή. «Οπωσδήποτε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του θα δώσει το στίγμα μιας χώρας που δεν τρομοκρατείται, δεν εκφοβίζεται, και προφανώς δεν αμαυρώνεται από τις ασυναρτησίες, από τα ανυπόστατα πράγματα που ειπώθηκαν  από το βήμα της γενικής συνέλευσης χθες», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments