Focus

Η Courteney Cox και η νέα της ζωή μετά την εμμηνόπαυση

Η Courteney Cox και η νέα της ζωή μετά την εμμηνόπαυση

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Record

Αποφεύγοντας τις ωραιοποιημένες αναφορές, η ηθοποιός εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί σε όλες τις γυναίκες.

Στην πλειονότητα των διαφημίσεων ή ενημερωτικών καμπανιών με κεντρικό θέμα την εμμηνόπαυση, ίσως έχετε παρατηρήσει πως αποφεύγεται η αποκάλυψη ολόκληρης της αλήθειας για όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν σε αυτή την (αναπόφευκτη) φάση της ζωής μιας γυναίκας. Για αυτό και η Courteney Cox αποφάσισε να μιλήσει απενοχοποιημένα για το εν λόγω ζήτημα, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Η χολιγουντιανή σταρ, χωρίς να αποχωρίζεται το ιδιαίτερο χιούμορ της, ξεκαθάρισε μέσω ενός viral βίντεο στα social media πως “δεν υπάρχει τίποτα καλό στην εμμηνόπαυση”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Η τηλεοπτική Μonica Geller, που λατρεύτηκε για την συμμετοχή της στην εμβληματική αμερικανική σειρά “Τα φιλαράκια”, χρησιμοποιώντας ένα διαφημιστικό σποτ, που πρωταγωνιστούσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και διαφήμιζε το ταμπόν, παρουσίασε την δική της οπτική για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, λέγοντας μόνον αλήθειες. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία γυρίστηκε το 1985, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε δημόσιο λόγο η λέξη “περίοδος”, με την Cox να έχει την τιμή να αναφέρεται ανοιχτά σε αυτή.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, διατηρώντας το concept της αρχικής διαφήμισης, άλλαξε με δική της πρωτοβουλία το σενάριο έπειτα από 37 χρόνια και μίλησε ανοιχτά για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η εμβληματική διαφήμιση που ξεκινούσε με την Κόρτνεϊ να ετοιμάζεται για ένα ακόμα session ρυθμικής γυμναστικής ρωτώντας τις τηλεθεάτριες “αν χρησιμοποιούν ακόμα σερβιέτες”, πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ξεκινώντας με την φράση “Παθαίνεις ακόμα εξάψεις;”.

“Έχει αλλάξει τελείωσε η ζωή σου λόγω της εμμηνόπαυσης; Παθαίνεις ακόμα εξάψεις; Η εμμηνόπαυση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι γερνάς. Η εμμηνόπαυση σε τρώει ζωντανή. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να στο κάνει αυτό. Είναι τραγικό. Επίσης, σου δίνει έξτρα μπόνους ξηροδερμίας και τριχόπτωσης. Να θυμάσαι, δεν υπάρχει τίποτα καλό στην εμμηνόπαυση” αναφέρει μεταξύ άλλων η 58χρονη σταρ με αφοπλιστικό ύφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments