Lifestyle

Παγιδευμένοι σειρά: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις στη νέα σειρά

Παγιδευμένοι σειρά: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις στη νέα σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Παγιδευμένοι σειρά: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι δημιουργοί της σειράς ρίχνουν τον τηλεθεατή στα βαθιά.

«Πανικός» προκλήθηκε στο twitter με την εμφάνιση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους «Παγιδευμένους», ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο έβαλε τις φωνές και προκάλεσε ταραχές στο γυναικείο κοινό (και όχι μόνο). Εμείς, μαζέψαμε τα πιο ξεκαρδιστικά τιτιβίσματα για το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 και τα.. μάτια σας και μόνο!

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο «Παγιδευμένοι»

Η σειρά ξεκινά όταν ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος πιάνεται απροετοίμαστος τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού έχει χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή.

Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Τη δικηγόρο αυτή τη βρίσκει στο πρόσωπο της Άννας. Μιας νεαρής και δυναμικής δικηγόρου η οποία αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα με σκοπό να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του.

Όμως, τελικά τι έχει συμβεί; Αυτό θα το μάθουμε στη συνέχεια την οποία περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και σε αυτή τη σειρά, η αγωνία δεν είναι μόνο για το τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά και για το πώς προσεγγίζουν οι δημιουργοί την ιστορία με την οποία καταπιάστηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments