Trash

Kim Kardashian: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από στήθος της και από τα οπίσθια

Kim Kardashian: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από στήθος της και από τα οπίσθια

Πηγή Φωτογραφίας: RadarOnline

Kim Kardashian: Ξεπερασμένες οι καμπύλες για την τηλεπερσόνα

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή κυριώς για τις πλαστικές και το sex tape που κυκλοφόρησε,. Η τηλεπερσόνα μετά από αμέτρητες επισκέψεις σε πλαστικούς χειρουργούς την έκαναν να αποκτήσει μία άκρως «πληθωρική» εμφάνιση τόσο στο πάνω μέρος του σωματός της όσο και στο κάτω.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εξωτερικού, η σταρ φαίνεται πως υποβλήθηκε και σε νέα χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά όμως όχι για να «προσθέσει» κάτι, αλλά για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους που είχε προσθέσει στο παρελθόν.

Η Kim Kardashian φορούσε ένα ασημί φόρεμα, και αρκετοί πρόσεξαν ότι το στήθος της είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όπως ήταν φυσικό, η εμφάνιση της στο «The Late Late Show with James Corden» προκάλεσε νέο κύκλο σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Οι θαυμαστές της 41χρονης δεν μπορούσαν να μην επισημάνουν το μικρότερο ντεκολτέ της και την απώλεια των διάσημων καμπυλών της“, σημειώνει η The Sun.

Κάποιος έγραψε στα σχόλια της συνέντευξής της στο YouTube: «Ξεφορτώθηκε τα εμφυτεύματα», ενώ κάποιος άλλος χρήστης σχολίασε: «Είμαι μόνο εγώ που το βλέπω ή τα β… της φαίνονται πολύ μικρότερα;” με ένα τρίτο να απαντά : «Έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments