Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Στην Κύπρο για το απόλυτο στον όμιλό της

Εθνική Ελλάδας: Στην Κύπρο για το απόλυτο στον όμιλό της
Την Κύπρο αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στη Λάρνακα, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο Nations League και θέλει να δώσει συνέχεια τόσο στο αήττητο σερί της

Την Κύπρο αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στη Λάρνακα, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο Nations League και θέλει να δώσει συνέχεια τόσο στο αήττητο σερί της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στη δράση για τα τελευταία δύο παιχνίδια που καλείται να δώσει στο Nations League. To σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ έχει εξαιρετική παρουσία στην έως τώρα πορεία της διοργάνωσης, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση-άνοδο στη β’ κατηγορία του Nations League.

Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Ελλάδα επικράτησε 3-0 κόντρα και στόχος της είναι να διατηρήσει το απόλυτο.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάνταλο και Γιακουμάκη. Στον αντίποδα, η Κύπρος θέλει να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε τους περασμένους μήνες και στο αποψινό (24/9) παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια του Nations League:

16:00 Αρμενία – Ουκρανία 

19:00 Σλοβενία – Νορβηγία

19:00 Βόρεια Ιρλανδία – Κόσοβο

21:45 Ισπανία – Ελβετία

21:45 Τσεχία – Πορτογαλία

21:45 Ισραήλ – Αλβανία 

21:45 Σερβία – Σουηδία

21:45 Σκωτία – Ιρλανδία

21:45 Κύπρος – Ελλάδα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments