Lifestyle

Maya Hawke: Παίρνει εκδίκηση στα 24 της

Maya Hawke: Παίρνει εκδίκηση στα 24 της

Πηγή Φωτογραφίας: Télé Star- SNEAK PEEK

Maya Hawke: Η κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke από τα 20 της και μετά γράφει τη μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ μετά από την εμφάνισή της στο Stranger Things έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο

Είναι από τα κορίτσια που βλέπουμε και προσπαθούμε να βρούμε τι μας θυμίζει. Η συγκεκριμένη όμως μας θυμίζει πολλά. Η Maya Hawke που πρωταγωνιστεί στο Do Revenge του Netflix, γεννήθηκε για να ξεχωρίσει και στα 24 της το έχει ήδη πετύχει. Η κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke από τα 20 της και μετά γράφει τη μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ μετά από την εμφάνισή της στο Stranger Things έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όχι ως κόρη χολιγουντιανών ηθοποιών, αλλά ως Maya.

Η Maya Hawke γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1998 και είχε την ευκαιρία να κάνει ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο ντεμπούτο, δίπλα από πραγματικούς σταρ. Οι περισσότεροι δεν το θυμόμαστε, ωστόσο συμμετείχε στην ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon A Time in Hollywood” στο πλευρό των Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie. Υποδύεται το Flower Child (γνωστή και ως Linda Kasabian), μέλος της αίρεσης του Charles Manson, της οικογένειας Manson. Αυτή δεν ήταν ωστόσο η πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη παραγωγή.

Το 2017 στο BBC προβλήθηκε μια μίνι σειρά για το κλασικό μυθιστόρημα Little Women της Louisa May Alcott, με την Hawke να υποδύεται την πρωταγωνίστρια Jo March. Τότε ήταν μόλις 17 ετών.Η Maya Hawke είναι και τραγουδίστρια. Το 2019 κυκλοφόρησε τα ντεμπούτο της singles “To Love a Boy” και “Stay Open”. Η Maya κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της Blush το 2020.

Έγραψε το έργο μαζί με τον στενό της φίλο και συνεργάτη της, τον βραβευμένο με Grammy Jesse Harris. Φέτος τον Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments