Lifestyle

Colin Farrell: Η άγνωστη σχέση του με την Elizabeth Taylor για την θεραπεία κατά του AIDS

Colin Farrell: Η άγνωστη σχέση του με την Elizabeth Taylor για την θεραπεία κατά του AIDS

Πηγή Φωτογραφίας: Amica

Colin Farrell: O Ιρλανδός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που είχε με τη θρυλική σταρ τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Ο Colin Farrell τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο στη δεξίωση ‘Ball to End AIDS’ και στον ευχαριστήριο λόγο του μίλησε για την σχέση που είχε με την Elizabeth Taylor τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Colin Farrell Updates (@colinfarrellupdates)

Ο Ιρλανδός σταρ και η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός είχαν γίνει φίλοι προς το τέλος της ζωής της που ξεκίνησε από το κοινό τους πάθος να βρεθεί θεραπεία κατά του AIDS. Όπως είπε ο ηθοποιός η φιλία τους ήταν δυνατή ενώ κάποια στιγμή τον βοήθησε και σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

“Ήταν πολύ ξεκάθαρο για μένα από τις συζητήσεις που είχαμε ότι αγαπούσε πολύ το CSI και ό,τι είχε να κάνει με αστυνομικές σκηνές ή τον Mark Harmon”, είπε εξηγώντας πως κάποια στιγμή μοιράστηκε μαζί της μια δυσκολία που περνούσε. “Γιατί δεν μου τηλεφώνησες;” του είπε η Taylor κι εκείνος της απάντησε “γιατί είχα πράγματα να κάνω. Το κεφάλι μου ήταν πιεσμένο. Ήμουν σε κακή διάθεση”, αποκάλυψε ο ηθοποιός στον λόγο του.

Η Taylor τότε του απάντησε “αυτός δεν είναι ο τύπος της φιλίας που με ενδιαφέρει, να με καλείς μόνο στις καλές σου μέρες”. Ο ηθοποιός υπενθύμισε στο κοινό όχι μόνο την μοναδική προσωπικότητα της σταρ αλλά και τον αγώνα που είχε δώσει κατά του HIV/AIDS, λέγοντας πως “το όνειρό της ήταν να τελειώσουμε με το AIDS για πάντα. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά, για αυτό είμαστε ακόμα εδώ σήμερα, για να επανεστιάσουμε και να δούμε τη δουλειά που χρειάζεται ακόμα να γίνει στην μάχη κατά του HIV”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments