Lifestyle

Drew Barrymore: Δείτε πόσο μεγάλη αποχή έκανε από το σεξ για μια ταινία

Drew Barrymore: Δείτε πόσο μεγάλη αποχή έκανε από το σεξ για μια ταινία

Πηγή Φωτογραφίας: Silver Screen Beat

H ηθοποιός μοιράστηκε μια πολύ προσωπική της πληροφορία με το τηλεοπτικό κοινό.

Η Drew Barrymore δεν είναι από τις σταρ που διστάζουν να είναι ειλικρινείς στις συνεντεύξεις της, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο Hollywood αλλά και τα διαζύγια της. Πρόσφατα, όμως, έκανε μια αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή που μάλλον κανείς δεν περίμενε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 80s 90s 00s (@popcultureheart)

Η ηθοποιός σχολίαζε στην τηλεοπτική της εκπομπή με τον συμπαρουσιαστή της, Ross Matthews, τη δήλωση του Andrew Garfield πως απείχε από το σεξ για έξι μήνες για να προετοιμαστεί για τον ρόλο στην ταινία ‘Silence’ του 2016. Ο ηθοποιός υποδυόταν ένα παπά και ήθελε να μπει στον ρόλο, όπως δήλωσε “είχα μια εκπληκτικά πνευματική εμπειρία. Έκανα κάποιες πνευματικές ασκήσεις κάθε μέρα, δημιούργησα κάποια τελετουργικά για τον εαυτό μου. Απείχα από το σεξ επί έξι μήνες και έκανα νηστεία γιατί εγώ και ο Adma Driver έπρεπε να χάσουμε κιλά για τον ρόλο”.

Ο Matthews απαντώντας στη δήλωση του ηθοποιού είπε “απείχα από το σεξ από τα 20 μέχρι τα 30” με την Barrymore να προσθέτει “σκεφτόμουν τι φταίει με μένα που έξι μήνες δεν μου φαίνονται πολλοί;”. Τότε ο συμπαρουσιαστής της είπε “αυτή είναι η είδηση. Η Drew μπορεί να περάσει έξι μήνες χωρίς σεξ” και η ηθοποιός απάντησε “για χρόνια”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pinkreference

Η σταρ πρόσφατα είχε κάνει ακόμα μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στην τηλεόραση λέγοντας πως κάποια στιγμή ονειρεύτηκε έναν πρώην της. “Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου. Κάθε έξι μήνες θα έχω ένα καυτό όνειρο και θα σκεφτώ ότι έχω λίμπιντο και είμαι ζωντανή”, είπε και εξήγησε πως “τα όνειρα είναι ένα ασφαλές μέρος για να δουλέψεις πολλά πράγματα με τον εαυτό σου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments