Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου

ΑΕΚ: Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η Περιφέρεια Αττικής, με ανάρτησή της στη Διαύγεια, επισημοποίησε τη χορήγηση της άδειας και μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών είναι 31.100 άτομα

Πάνω από 30.000 θεατές θα χωρά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που ανοίγει τις πύλες του, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00 με την ΑΕΚ να δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο της”σπίτι” με αντίπαλο τον Ιωνικό  .

Η Περιφέρεια Αττικής, με ανάρτησή της στη Διαύγεια, επισημοποίησε τη χορήγηση της άδειας και μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών στην OPAP Arena είναι 31.100 άτομα.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

Αποφασίζουμε τη χορήγηση Προσωρινής Άδειας Λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης υπαγομένης στην Ομάδα Γ2, στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγία Σοφία», που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας. Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η Προσωρινή Άδεια Λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, χορηγείται σε εφαρμογή του από 21/09/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το οποίο έκρινε κατά πλειοψηφία ότι η Διανομή μέσω ‘ΙΡΙΔΑ’ με UID: 632d80ed70128e28a8defed6 στις 26/09/22 12:01 συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών είναι 31.100 (τριανταμία χιλιάδες εκατό) άτομα.

Η χορηγηθείσα προσωρινή άδεια ισχύει αποκλειστικά για έξι (6) μήνες, από την ημερομηνία ανάρτησής της στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φιλοξενούνται φίλαθλοι άλλων σωματείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments