Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν τα χάσαμε ποτέ με τον Πάνο Μουζουράκη για να τα βρούμε»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν τα χάσαμε ποτέ με τον Πάνο Μουζουράκη για να τα βρούμε»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Mad TV

Διάσημοι φίλοι απόλαυσαν την Άννα Βίσση στο θέατρο «Άλσος». Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπου απάντησε στις φήμες για τσακωμό με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφτηκε το θέτρο Άλσος για να απολαύσει από κοντά την συναυλία της Άννας Βίσση και μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή και τραγούδησε. Ο τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις μάλιστα και στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» αλλά ήταν αρκετα λακωνικός.

Όσον αφορά στην παρουσία του στο θέατρο Άλσος τόνισε: «Αγαπάω Άννα Βίσση, μαζί της ξεκίνησα».

Σε ερώτηση που του έγινε για την συναυλία που θα ρίξει το ΟΑΚΑ με τον 50 Cent: «Νοιώθω πολύ όμορφα, όλα καλά. Δόξα το Θεό, έχουμε την υγεία μας».

Τέλος μιλώντας για τον Πάνο Μουζουράκη και τις σχέσεις μεταξύ τους: «Δεν τα χάσαμε ποτέ για να τα βρούμε με τον Πάνο Μουζουράκη. Τον χειμώνα έρχονται ωραία πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι μετά από δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα δημοσιεύματα τους ήθελαν στα μαχαίρια.

«Δεν ξέρω εάν θα έρθει στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος».

Σε απάντηση όλων όσων είχε σημειώσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments