Αθλητισμός

Τόμας Βατσλίκ: Το πρώτο μήνυμά του μετά τον τραυματισμό του

Τόμας Βατσλίκ: Το πρώτο μήνυμά του μετά τον τραυματισμό του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο Βατσλίκ έστειλε το πρώτο μήνυμα του μετά τα δυσάρεστα για την υγεία του, δίνοντας ωστόσο υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν

Στο χειρουργείο θα πρέπει να μπει ο Τόμας Βατσλίκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, εξέλιξη που δρομολόγησε και την άμεση απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Ολυμπιακό,καθώς ο Τσέχος γκολκίπερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 μήνες.

Ο Βατσλίκ έστειλε το πρώτο μήνυμα του μετά τα δυσάρεστα για την υγεία του, δίνοντας ωστόσο υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Γεια σε όλους. Απλά θα ήθελα να μοιραστώ τα τελευταία νέα για την απουσία μου. Για τις τελευταίες δυο εβδομάδες παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της εθνικής διακοπής.

Όσο ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, αλλά τώρα, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να μείνω εκτός.

Τώρα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Να προσέχετε!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments