Lifestyle

Μαρία Αστόγλου: Η καυτή Θεσσαλονικιά του Love Island που γκρεμίζει το instagram

Μαρία Αστόγλου: Η καυτή Θεσσαλονικιά του Love Island που γκρεμίζει το instagram

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Μαρία Αστόγλου: Η καυτή Θεσσαλονικιά του Love Island που γκρεμίζει το instagram

Σιγά σιγά γνωρίζουμε νέα πρόσωπα, που τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή!

Πρεμιέρα στους δέκτες έκανε το νέο “αισθηματικό” ριάλιτι Love Island και οι καλλονές παρέλασαν από τις οθόνες με αναλογίες και “αέρα” μοντέλου…

Λένε πως η Θεσσαλονικιά ακόμα και για να κατεβάσει σκουπίδια …δεν θα πάει απεριποίητη…(αλήθεια ή ψέμματα – ποιος ξέρει;), πάντως η Μαρία Αστόγλου, σίγουρα έκανε μία συγκλονιστική πρώτη εμφάνιση…

Η ξανθιά Θεσσαλονικιά με τις αναλογίες φωτιά,έχει έναν αρκετά “πλούσιο” λογαριασμό στο instagram με αρκετές χιλιάδες ακολούθους, που μάλλον τώρα θα βρίσκονται σε βαθιά μελαγχολία, όσο το καυτό κορίτσι βρίσκεται στην Τενερίφη για τις ανάγκες του ριάλιτι.

Το κορίτσι με αυτές τις πόζες και τις “αποκαλύψεις” σίγουρα κλέβει καρδιές…εντός κι εκτός διαδικτύου!

Δείτε την να ποζάρει με μικροσκοπικό μαύρο μαγιό

Στις συστάσεις τώρα, η Μαρία σπουδάζει φυσικοθεραπεία ενώ παράλληλα παρακολουθεί ειδική σχολή προστασίας υψηλών προσώπων. Εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως barwoman. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά χόμπι, όπως η κολύμβηση, η ιππασία, η μουσική και το tae kwon do όπου είναι και πρωταθλήτρια. Διατείνεται πως είναι η ψυχή της παρέας, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να περνάει καλά με τους ανθρώπους γύρω της.

Ο τέλειος άντρας πρέπει να είναι γυμνασμένος, να έχει ωραίο βλέμμα και στυλ, να είναι προστατευτικός, υποστηρικτικός, ειλικρινής και διασκεδαστικός.

Δείτε την είσοδό της στο ριάλιτι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments