Lifestyle

Victoria Beckham: Οι καλεσμένοι στο Παρίσι που την συγκίνησαν με την άφιξή τους

Victoria Beckham: Οι καλεσμένοι στο Παρίσι που την συγκίνησαν με την άφιξή τους

Πηγή Φωτογραφίας: The Washington Now

Victoria Beckham: Η Βρετανίδα σχεδιάστρια δεν έκρυψε τα δάκρυά της.

Η Victoria Beckham παρουσίασε την νέα της συλλογή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους της αλλά και την οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν περπατώντας στην πασαρέλα αντιλήφθηκε ότι στο front row ήταν δύο αγαπημένα της πρόσωπα. Η Beckham δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε τον γιο της Brooklyn και την σύζυγό του, Nicola Peltz, που είχαν ταξιδέψει από την Αμερική για να την στηρίξουν.

Στο front row βρέθηκε φυσικά και ο σύζυγός της, David Beckham, με την 11χρονη Harper Seven, τον 17χρονο Cruz και τον 20χρονο Romeo. Η παρουσία της Nicola και του Brooklyn έδωσε τέλος και στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει κακές σχέσεις με τη Victoria μετά από κόντρα που είχαν κατά τη διοργάνωση του πολυτελούς γάμου τους.

Η Victoria μοιράστηκε στο Instagram της μια φωτογραφία της με την οικογένειά της αλλά και την Anna Wintour μετά το show, γράφοντας στη λεζάντα “Παρίσι μωρό μου, είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments