Lifestyle

Φαίη Σκορδά: «Τα παιδιά ήξεραν ότι δε θα γυρίσει ο μπαμπάς τους στο σπίτι»

Φαίη Σκορδά: «Τα παιδιά ήξεραν ότι δε θα γυρίσει ο μπαμπάς τους στο σπίτι»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr- www.okmag.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πώς χειρίστηκε το διαζύγιο με τον Λιάγκα και όσα έλεγε στα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε την Σοφία Αλιμπέρτη και οι δυο τους ως μανάδες μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τα «πολύκροτα» διαζύγια που είχαν και οι δυο στο παρελθόν.

Η ηθοποιός μίλησε για τις αλήθειες που είχε πει στα παιδιά της σχετικά με το διαζύγιο της με τον Γιάννη Πάριο και τότε η ίδια απευθύνθηκε στην παρουσιάστρια λέγοντας: «Έλεγα πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου, όχι όπως θα την πω σε εσένα που είσαι ώριμη γυναίκα αλλά με ένα τρόπο σωστό για τα παιδιά. Εσένα με αναρωτήθηκαν ποτέ, πότε θα γυρίσει σπίτι ο μπαμπάς τους;». Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Τα παιδιά μου ήξεραν από την αρχή πως έχει η κατάσταση και πως ο μπαμπάς δε θα γυρίσει σπίτι».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο