Trash

Η πορνοστάρ Adriana Chechik έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία σε παιχνίδι με σφουγγάρια

Η πορνοστάρ Adriana Chechik έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία σε παιχνίδι με σφουγγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Steam Community

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ρώτησε αν μπορούσε να πάει ένας γιατρός να την δει.

Όλοι έχουμε δει τα παιχνίδια με τους «Μονομάχους» που χτυπιούνται με «σφουγγάρια» σε ύψη και πέφτουν σε λάκκους με αφρολέξ και διάφορα υλικά απορροφητικά και μαλακά που κάνουν την πτώση ανώδυνη. Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό της και η σταρ ερωτικών ταινιών Adriana Chechik, μόνο που δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελε και περίμενε.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Chechik (@bratnasty69)

Κατά την εκδήλωση του TwitchCon στο Σαν Ντιέγκο σκαρφάλωσε σε ένα ύψος, από αυτά που ανέβαιναν οι «μονομάχοι» και έπεσε θεαματικά με άλμα στον λάκκο που είναι γεμάτος σφουγγάρια. Πίστευε πως θα πέσει στα μαλακά, όπως έκανε λίγο πριν η φίλη της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Αφού προσγειώθηκε, η Adriana Chechik έδειξε ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ρώτησε αν μπορούσε να πάει ένας γιατρός να την δει.

Οι χειρότεροι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όπως έγραψε η ίδια έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και κάνω επέμβαση για να βάλω μια ράβδο για υποστήριξη. Στείλτε την στήριξή σας».

Η συνάδελφός της Brandi Love που πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελλάδα έγραψε: «Είμαι ακόμα σε σοκ ακούγοντας αυτό. Λυπάμαι πολύ αγάπη μου. Είσαι στις σκέψεις και τις προσευχές μου».

Ο Έντγκαρ Χιμένεθ, εθελοντής στην εκδήλωση TwitchCon, ο οποίος είδε τον τραυματισμό της, είπε στο Buzzfeed News: «Έπεσε κανονικά, αλλά δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του «χορού» της, έπεσε και προσγειώθηκε στο σημείο που βρισκόταν ένα λεπτό στρώμα».

Η Chechik πρόσφατα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών καθώς θέλει να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες καριέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments