Τεχνολογία

Huawei: Ενισχύει τo ελληνικό οικοσύστημα επιχειρηματικής καινοτομίας

Huawei: Ενισχύει τo ελληνικό οικοσύστημα επιχειρηματικής καινοτομίας

Πηγή Φωτογραφίας: gadgets360.com/ huaweiupdate.com

Η Huawei ,σε μια συντονισμένη προσπάθεια προώθησης καινοτομιών, είναι διατεθειμένη να συμβάλλει στην ελληνική επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου. Ο στόχος της είναι η μετάβαση στην πράσινη ενέργεια και οι δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φιλοδοξία της Huawei να εκσυγχρονίσει τις ελληνικές επιχειρήσεις και το Δημόσιο

Καινοτομία που μπορεί να βελτιώσει από την επιχειρηματική έως και την καθημερινή ζωή είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Huawei σε πολίτες κι επιχειρήσεις της χώρας. Έχοντας ήδη αξιοσημείωτα παραδείγματα τεχνολογικής καινοτομίας να επιδείξει στο εξωτερικό και με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας σε εξέλιξη, ο κινεζικός κολοσσός τεχνολογίας, ο οποίος πρόσφατα φιλοξένησε στη χώρα μας ένα κλειστό συνέδριο για τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης, φιλοδοξεί να συμβάλλει ενεργά στον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και του Δημοσίου.

Η σημασία της ελληνικής αγοράς για τα στελέχη της εταιρίας

«Η Ελληνική αγορά είναι μια σημαντική αγορά για εμάς, έχουμε ήδη υλοποιήσει ενδιαφέροντα πρότζεκτς και ακολουθούν κι άλλα» είχε επισημάνει προ εβδομάδων στο πλαίσιο του συνεδρίου Innovation Day 2022 που διεξήχθει στην Βουδαπέστη ο Marco Xu, Vice President, Director of Public Affairs and Communications της Huawei Technologies για την Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία.

Η τεχνολογική καινοτομία θα συμβάλλει στην ψηφιοποίηση και  πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος

Σε αυτή τη σύνοδο ναυαρχίδα για την καινοτομία στην Ευρώπη τα στελέχη της Huawei και οι συνεργάτες παρουσίασαν πληροφορίες σχετικά με το πώς η τεχνολογική καινοτομία μπορεί να προωθήσει την ψηφιοποίηση, τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την καλλιέργεια του ανθρώπινου ταλέντου. Τομείς που θα μπορούσαν να προωθηθούν και στην περίπτωση της χώρας μας, δεδομένου και του ψηφιακού μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι λύσεις άλλωστε που έχει ήδη αναπτύξει γύρω από το 5G, καλύπτουν πολλά διαφορετικά σενάρια βιομηχανίας επεκτεινόμενες από τον κλάδο των logistics και των έξυπνων λιμένων έως και αυτόν των φαρμακοβιομηχανιών και των ορυχείων.

Οι εν λόγω καινοτομίες οι οποίες βασίζονται στo χαμηλό latency και στις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει η πέμπτη γενιά δικτύων, μεταφέρθηκαν αυτήν την εβδομάδα και στην Ελλάδα στο 5G truck της εταιρείας, ώστε να παρουσιαστούν και σε Έλληνες συνεργάτες – υφιστάμενους και δυνητικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments