Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Ο καλύτερος παίκτης που έχει στη διαθεσή του ο Λουτσέσκου

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Ο καλύτερος παίκτης που έχει στη διαθεσή του ο Λουτσέσκου

Πηγή Φωτογραφίας: Αθλητικός Κόσμος

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε πως είναι το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ του Δικεφάλου του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το πιο μεγάλο τρίποντο της εφετινής σεζόν, με το άστρο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να… λάμπει για ακόμη μια φορά.Ο νεαρός παίκτης είναι το next best thing του ΠΑΟΚ και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς εντός των τεσσάρων γραμμών. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου του δίνει την ευκαιρία και ο Κουλιεράκης την αρπάζει από τα… μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Koulierakis (@konstantinos_koulierakis)

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε πως είναι το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ του Δικεφάλου του βορρά. Ο νεαρός πρόσθεσε στο βιογραφικό του άλλη μια σπουδαία εμφάνιση, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Βασικός και αναντικατάστατος

Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον εμπιστεύτηκε στον ΠΑΟΚ Β΄, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να καταγράφει 22 εμφανίσεις με 1.935 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Απαντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την εικόνα του και ο Κουλιεράκης κέρδισε με το… σπαθί του την άνοδο στην πρώτη ομάδα. Το επιτελείο του Λουτσέσκου είδε ότι είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής και έτσι δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει το νερό στο αυλάκι.

Ο Κουλιεράκης έδειξε ότι μπορεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στα 18 του χρόνια. Μάλιστα ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι τραυματισμοί των Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη, αλλά και η αστάθεια του Μιχαηλίδη, έστειλαν τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του Κουλιεράκη. Ο 18χρονος έγινε ο παρτενέρ του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας και με την ωριμότητα που δείχνει στο παιχνίδι του, κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου.

Ο Κουλιεράκης δεν… κουνιέται από την «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα, μετρώντας έξι 90λεπτα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη… βιτρίνα του ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην εφετινή του περιπέτεια στη Super League. Όπως είναι λογικό, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός στόπερ μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ, με ευρωπαϊκά… μάτια να δίνουν το παρών και στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρκετοί ήταν οι σκάουτερ που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τσεκάροντας από κοντά τον ταλαντούχο άσο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα… φώτα πέφτουν πάνω στον Κουλιεράκη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει κρούση προς την ασπρόμαυρη πλευρά.Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ζει το όνειρό του στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έριξε κατευθείαν στα… βαθιά, με τον 18χρονο να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Μένει να φανεί τι επιφυλάσσει η συνέχεια για τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments