Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν κόντρα στη Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν κόντρα στη Ρεάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ στη Μαδρίτης (21:45) σε ένα από τα πιο απαιτητικά ματς της σεζόν και ψάχνει διπλό που θα τον φέρει στην πρώτη θέση και σε ρυθμούς... τετράδας.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με πολύ δύσκολο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45) και θέλει να κάνει το 3×3 και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν ότι και στην πρεμιέρα της Euroleague, να πάρουν ένα μεγάλο διπλό και στην έδρα της βασίλισσας (μετά από αυτό στη Βαρκελώνη) και να δείξουν με το «καλημέρα» ότι και φέτος είναι φαβορί για το Final Four.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τις δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές είναι άνετος, αν σκεφτεί ότι στα 4 πρώτα ματς παίζει τα 3 στην Ισπανία με δυο εκ των φαβορί για το Final Four και την Μπασκόνια. Αν λοιπόν οι Πειραιώτες κάνουν διπλό και στη Μαδρίτη θα είναι για τα καλά στο «κόλπο» για την πρώτη τετράδα, ασχέτως αν είναι πολύ νωρίς στη χρονιά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του και πάλι τον Κώστα Παπανικολάου που έχει ενοχλήσεις, ενώ θα χάσει και το ματς της Παρασκευής με την Μπασκόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ προέρχεται από το παραλίγο νικηφόρο… θαύμα έναντι της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αν το σουτ του Σέρχιο Γιουλ ήταν η απάντηση στις προσευχές. Είναι στο 1-1 στη Euroleague, ενώ εκτός από την αναμέτρηση είναι οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Κάρλος Αλοθέν, Ρούντι ΦερνάντεθΆντονι Ράντολφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments