Focus

Κέβιν Σπέισι: «Ο πατέρας μου ήταν νεοναζί – Δεν άντεχε στην ιδέα ότι είμαι γκέι»

Κέβιν Σπέισι: «Ο πατέρας μου ήταν νεοναζί – Δεν άντεχε στην ιδέα ότι είμαι γκέι»

Πηγή Φωτογραφίας: The Express Tribune

Η επίθεση φαίνεται πως έλαβε χώρα το 1989 στο σπίτι του στο Μανχάταν

O Κέιβιν Σπέισι κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου και αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στη δίκη για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονου αγοριού το 1986.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού Άντονι Ραπ ολοκλήρωσαν την παρουσίαση της υπόθεσής τους κατά του Σπέισι νωρίτερα σήμερα.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey)

Ο Ραπ ισχυρίζεται ότι το 1986, ο Σπέισι, τότε 26 ετών, τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μανχάταν, όπου και του επιτέθηκε σεξουαλικά. Η μήνυσή του είναι για επίθεση, ξυλοδαρμό και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής οδύνης.

Οι δικηγόροι του κατηγορουμένου επιχείρησαν να βρουν «τρύπες» στους ισχυρισμούς του Ραπ, επισημαίνοντας ασυμφωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον Σπέισι σε εκδηλώσεις της βιομηχανίας.

Μάλιστα, πριν κατέβει από το βήμα του μάρτυρα ο ενάγων, ένας από τους δικηγόρους τον ρώτησε εάν είπε ψέματα για τον Σπέισι.

«Δεν το έκανα. Ήταν κάτι που μου συνέβη και δεν ήταν σωστό» απάντησε.

«Μεγάλωσα σε μια πολύ περίπλοκη, οικογενειακή δυναμική» δήλωσε ο Σπέισι. Ο πατέρας μου ήταν άνεργος για χρόνια οπότε, ως εκ τούτου, ήταν στο σπίτι συνεχώς» είπε ο Σπέισι στους ενόρκους. Η οικογένεια μετακόμιζε συχνά και ο πατέρας του πάντα «έπεφτε» στις λάθος ιδέες και στους λάθος συνεργάτες.

«Ο πατέρας μου ήταν λευκός, υπεροπτικός και νεοναζί» είπε ο Σπέισι. «Αυτό σήμαινε ότι τα αδέλφια μου και εγώ έπρεπε να ακούμε τον πατέρα μου να μας κάνει διαλέξεις για ώρες και ώρες και ώρες για τις πεποιθήσεις και τις ιδέες του».

«Τότε ήταν που ξεκίνησε το μίσος μου για τον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία». Ο Σπέισι συζήτησε αυτή την οικογενειακή δυναμική καθώς ο δικηγόρος του προσπαθούσε να τεκμηριώσει γιατί δεν έκανε coming out μέχρι το 2017.

«Ο πατέρας μου μου φώναζε μην είσαι – χρησιμοποιούσε μια λέξη «f» που είναι πολύ υποτιμητική για την ομοφυλοφιλική κοινότητα δεν θα την πω στο δικαστήριο. Καθώς συνέχισα τη ζωή μου, νομίζω ότι απλά, είχα έναν βαθμό ντροπής επειδή ήθελα οι άνθρωποι να θυμούνται τους χαρακτήρες που έπαιζα και να μην ξέρουν πολλά για μένα». Πριν περιγράψει λεπτομερώς την παιδική του ηλικία, ο Σπέισι είπε ότι ο ισχυρισμός του Ραπ για επιθετική, ανεπιθύμητη σεξουαλική προσέγγιση «δεν είναι αλήθεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments