Focus

Πωλ Νιούμαν: «Η Τζοάν γέννησε ένα σεξουαλικό ζώο – Κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία, πάρκα και αυτοκίνητα»

Πωλ Νιούμαν: «Η Τζοάν γέννησε ένα σεξουαλικό ζώο – Κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία, πάρκα και αυτοκίνητα»

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter-Channing Thomson

Πωλ Νιούμαν: Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για το πώς έγινε σύμβολο του σεξ, έδωσε όλα τα εύσημα στη δεύτερη σύζυγό του, Τζοάν Γούντγουορντ

«Θέλω να αφήσω ένα είδος εγγραφής που να διορθώνει τα πράγματα. Ανοίγει τρύπες στη μυθολογία που ξεπήδησε γύρω μου και κρατά μακριά τα πιράνχας».

View this post on Instagram

A post shared by CineClassico (1910 à 1969) (@classico.cineclassico)

Με αυτή την πρόταση, ο Πωλ Νιούμαν (Paul Newman), ένας από τους πιο εμβληματικούς και χαρισματικούς σταρ του Χόλιγουντ, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 να συντάσσει ένα έργο προφορικής ιστορίας για τη ζωή του.

Ο μόνος κανόνας για όλους τους συνεντευξιαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, ήταν να είναι «εντελώς ειλικρινής».

View this post on Instagram

A post shared by @protrepticus

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για το πώς έγινε σύμβολο του σεξ, έδωσε όλα τα εύσημα στη δεύτερη σύζυγό του, Τζοάν Γούντγουορντ. «Η Τζοάν γέννησε ένα σεξουαλικό ζώο. Αφήσαμε ένα ίχνος λαγνείας παντού. Σε ξενοδοχεία, πάρκα και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα».

Είναι μια από τις πολλές εκπληκτικά προσωπικές ιστορίες που περιλαβάνονται στα μεταθανάτια απομνημονεύματά του «Paul Newman: The Extraordinary Life of An Ordinary Man», που φέρνει στην δημοσιότητα το PEOPLE αυτής της εβδομάδας.

View this post on Instagram

A post shared by Paul Newman (@paullnewman)

Το νέο βιβλίο, περιγράφει τα χρόνια του ως ανασφαλή έφηβο από το Shaker Heights του Οχάιο, που κάποτε ήταν τόσο μικρός που έπρεπε να πάρει άδεια για να παίξει στην ομάδα ποδοσφαίρου του γυμνασίου. Η αυτοπεποίθησή του ήταν ανύπαρκτη. Ειδικά με τις γυναίκες. «Ένιωθα σαν φρικιό», λέει. «Τα κορίτσια νόμιζαν ότι ήμουν ένα αστείο. Ένας χαρούμενος μπουφόν».

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν μόλις γνώρισε την Γούντγουορντ το 1953. «Πήγα από το να μην είναι μια σεξουαλική απειλή, σε κάτι εντελώς άλλο», αφηγείται ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments