Focus

Υβ Μοντάν: Η κρυφή θυελλώδεις σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε

Υβ Μοντάν: Η κρυφή θυελλώδεις σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε

Πηγή Φωτογραφίας: Unifrance

Υβ Μοντάν: Όταν τον πρόδωσε και πληγώθηκε από την σταρ

Ήταν το καλοκαίρι του 1960 όταν Μονρό και Μοντάν γύριζαν στο Λος Άντζελες την ταινία Έλα ν’ αγαπηθούμε (Lets make love). Στο δωμάτιο 20 του θρυλικού ξενοδοχείου έμεναν η Σιμόν Σινιορέ με τον Υβ Μοντάν και στο 21 ο Άρθουρ Μίλερ με την Μέριλιν Μονρόε.

View this post on Instagram

A post shared by Collector 💋 (@marilyn_always_beloved)

Τα ζευγάρια ήρθαν κοντά και έκαναν παρέα. Πιο κοντά όμως ήρθαν η Μονρόε και ο Μοντάν, που έζησαν έναν παράφορο έρωτα.Η Μέριλιν και η Σιμόν λέγεται πως έγιναν αμέσως καλές φίλες, μέχρι που η παράνομη σχέση έγινε γνωστή και ξεσήκωσε θύελλα δημοσιευμάτων.

Η Μέριλιν λένε πως ζήλευε την Σιμόν Σινιορέ: ήταν μορφωμένη, κοσμοπολίτισσα, είχε μεγάλο κύκλο φίλων, αυτοπεποίθηση και ήταν ήδη μητέρα. Είχε όσα ήθελε η Μέριλιν, κυρίως εκείνη την εποχή που μόλις είχε αποβάλλει και το όνειρό της να γίνει μητέρα . Η Σιμόν ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερη και ένιωθε ανασφάλεια και ζήλεια για αυτή την γοητευτική γυναίκα που ήταν το σύμβολο σεξ της εποχής παγκοσμίως.

View this post on Instagram

A post shared by @vintagecelebrities_

Μια σειρά φωτογραφιών από ένα δείπνο τους, περιγράφει χωρίς λόγια την ένταση, όσα δεν ειπώθηκαν και όσα εξέφρασαν τα βλέμματα. Ο τρόπος που η Σινιορέ κοιτάζει την Μονρόε, αλλά κυρίως τον Μοντάν, τα λάγνα νάζια της Μέριλιν που κοιτούσε με αφοσίωση τον Αρθουρ Μίλερ και λοξά τον Μοντάν, όλα μαρτυρούσαν την λαγνεία ενός παράφορου έρωτα.

Όσοι πάντως γνώρισαν τα δυο ζευγάρια λένε πως η Σιμόν Σινιορέ δεν συνήλθε ποτέ συναισθηματικά από την προδοσία που βίωσε εκείνο το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments