Πολιτική

Συνάντηση Δένδια με Ζελένσκι: Η Ελλάδα καταδικάζει πλήρως κάθε απόπειρα αλλαγής συνόρων

Συνάντηση Δένδια με Ζελένσκι: Η Ελλάδα καταδικάζει πλήρως κάθε απόπειρα αλλαγής συνόρων

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias

Ο Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Ζελένσκι, και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία

Ο Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Ζελένσκι, και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία και «καταδικάζει πλήρως κάθε απόπειρα αλλαγής συνόρων από δυνάμεις του αναθεωρητισμού».

Σε μια επεισοδιακή συνάντηση, νωρίτερα, με τον Ουκρανό υπουργό Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα, ο Νίκος Δένδιας και η ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκαν σε καταφύγιο, καθώς ήχησαν οι σειρήνες.

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας μαζί με τον κ. Κουλέμπα επισκέφθηκαν το μνημείο πεσόντων υπερασπιστών της Ουκρανίας, όπου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε ανθοδέσμη, ως φόρο τιμής σε όσους έπεσαν αγωνιζόμενοι για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Δένδιας από Κίεβο: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο.

Ο Ν. Δένδιας τόνισε εκ νέου την ακλόνητη στήριξη της Ελλάδας στην εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας, καθώς και όλων των χωρών, και επανέλαβε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και της ελληνικής κοινότητας της Ουκρανίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments