Lifestyle

Ο Λορίς Κάριους άναψε την φωτιά της Diletta Leotta

Ο Λορίς Κάριους άναψε την φωτιά της Diletta Leotta

Πηγή Φωτογραφίας: la Repubblica

H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ

Μπορεί να μην… πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί, όμως φαίνεται πως μακριά από την εστία του «παίζει» μεγάλη μπάλα. Ο λόγος για τον Λορίς Κάριους, ο οποίος φημολογείται ότι έχει βάλει στα… δίχτυα του τη Ντιλέτα Λεότα.

View this post on Instagram

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Ο 29χρονος Γερμανός τερματοφύλακας, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 είχε γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κάνοντας «δώρο» δυο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δεσμό με την 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.Η σούπερ σταρ του δικτύου DAZN μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Τζιακόμο Καβάλι, τον οποίο σταμάτησε να ακολουθεί και στο Instagram βρήκε νέο φίλο.

View this post on Instagram

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

Η Λεότα γύρισε σελίδα και έχει δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τον τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, Λόρις Κάριους, όπως αναφέρει το «Gente».Λεότα και Κάριους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία, σε σημείο που η Ιταλίδα ρεπόρτερ έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο τερματοφύλακα.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, ο Γερμανός κίπερ της Νιούκαστλ, ο οποίος θεωρείται δεύτερη επιλογή στον αγγλικό σύλλογο και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος, θα βρει παρηγοριά εκτός γηπέδου, στην αγκαλιά της Ιταλίδας παρουσιάστριας.Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κατάνια της Σικελίας είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008. Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments