Αθλητισμός

ΑΕΚ: Χάνει και τον Μοχαμαντί με θλάση

ΑΕΚ: Χάνει και τον Μοχαμαντί με θλάση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί είναι το τελευταίο πρόβλημα λόγω θλάσης στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί είναι το τελευταίο πρόβλημα λόγω θλάσης στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ο Ιρανός μπακ είχε μείνει την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω ενοχλήσεων και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στον δεξιό προσαγωγό επιβεβαίωσαν τη ζημιά με αποτέλεσμα να μένει εκτός για το επόμενο διάστημα.

Από θλάσεις έχουν μείνει εκτός και οι τρεις άλλοι παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι στο χθεσινό ματς Κυπέλλου, δηλαδή οι Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα, με όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι στρέφουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας για το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό, εκεί όπου αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι βασικές μονάδες που πήραν ανάσες ξεκούρασης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προφανώς ο Χατζισαφί λόγω της απουσίας του Μοχαμαντί θα καλύπτει από εδώ και πέρα το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να διατηρηθεί και ο Γιόνσον στον άξονα. Το Σάββατο οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν στα Σπάτα στις 10:00 το πρωί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments